ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Περιστέρι: Φιλικό προετοιμασίας με την ΑΕΚ

ο Περιστέρι θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ σε κεκλεισμένων των θυρών φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».
Περιστέρι: Φιλικό προετοιμασίας με την ΑΕΚ

Το Περιστέρι θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Στην καλύτερη περίπτωση τα πλέι οφ της Basket League θα αρχίσουν το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Την Πέμπτη (16/4) το ΑΣΕΑΔ θα εκδικάσει την προσφυγή του Ολυμπιακού.

Μετά από ένα θυελλώδες (και πάλι) ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, όπου και πάλι υπήρξαν διαφωνίες κι αντεγκλήσεις, δεν βγήκε… λευκός καπνός για την Basket League αλλά τουλάχιστον κάποια πράγματα μπήκαν στην σειρά.

Έτσι, Περιστέρι και ΑΕΚ θα δώσουν κεκλεισμένων των θυρών φιλική αναμέτρηση προκειμένου να μείνουν σε αγωνιστικό ρυθμό.

Η ανακοίνωση του Περιστερίου:

«Εν αναμονή της έναρξης των playoffs της Basket League, το Περιστέρι Βίκος Cola θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την Α.Ε.Κ. Η αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (15/5, 17:30) στο “Ανδρέας Παπανδρέου» του οποίου οι θύρες θα είναι κλειστές για το κοινό».

Η αντίστοιχη της ΑΕΚ:

«Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της εν όψει των πλέι οφ της betshop.gr Βasket League η «Βασίλισσα» αντιμετωπίζει την Τετάρτη (15/05, 17:30) σε φιλικό αγώνα το Περιστέρι.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Κλειστό γήπεδο «Ανδρέας Παπανδρέου» κεκλεισμένων των θυρών, για κόσμο και εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Υπενθυμίζεται, ότι η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο (Κυριακή, 12/05) τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, σε φιλικό αγώνα, λόγω της καθυστέρησης διαρκείας έναρξης των πλέι οφ».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Περιστέρι: Φιλικό προετοιμασίας με την ΑΕΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.