ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Περιστέρι: Με τρεις σημαντικές απουσίες στην Τενερίφη

Με τρεις σημαντικές απουσίες αναχωρεί τη Δευτέρα (28/10) η αποστολή του Περιστερίου για την Ισπανία, καθώς θα αντιμετωπίσει την Τενερίφη.
Περιστέρι: Με τρεις σημαντικές απουσίες στην Τενερίφη

Χωρίς τρεις σημαντικούς παίκτες του θα προσπαθήσει το Περιστέρι να κάνει το 3Χ3 στο Basketball Champions League, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Τενερίφη την Τρίτη (29/10, 19:30).

Πρώτον ο Ηλίας Ζούρος θα στερηθεί των υπηρεσιών τον Μάικ Μόρισον, ο οποίος χτύπησε στο γόνατο στο πρώτο 10λεπτο του αγώνα με το Λαύριο. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα μείνει εκτός δράσης για τρεις με τέσσερις εβδομάδες, όμως σαφή και ξεκάθαρη εικόνα θα έχουν οι κυανοκίτρινοι το επόμενο διήμερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Περιστέρι – Λαύριο 88-62: Παράσταση για ένα ρόλο

Επιπλέον ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος που δεν αγωνίστηκε με το Λαύριο λόγω του προβλήματος στο ισχύο θα μείνει και εκείνος στην Αθήνα. Όπως και ο Χρήστος Σαλούστρος, ο οποίος έπαιξε στο πρωτάθλημα, αλλά κρίνεται σκόπιμο να μείνει εκτός, για να υποβληθεί σε θεραπεία και να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στο γόνατο.

Πάντως το Περιστέρι έχει «προίκα» την πολύ καλή ψυχολογία από τις συνεχόμενες νίκες σε Ευρώπη κι Ελλάδα. Για την 5η αγωνιστική της Basket League η ομάδα των Δυτικών προαστίων διέλυσε το Λαύριο με σκορ 88-62.

Την Κυριακή (27/10) το πρόγραμμα περιελάμβανε βίντεο, ανάλυση της ισπανικής ομάδας και τακτική. Απουσίαζαν οι Μόρισον, Βασιλόπουλος και Σαλούστρος. Αν οι περιστεριώτες νικήσουν την Τενερίφη τότε θα την υποχρεώσουν στην πρώτη της ήττα, καθώς και αυτή έχει ρεκόρ 2-0.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Περιστέρι: Με τρεις σημαντικές απουσίες στην Τενερίφη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.