ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Περιστέρι: Μένει ο Μπεν Μπεντίλ για έναν ακόμη χρόνο

Η ομάδα της «Δυτικής Όχθης» τα βρήκε με τον Γκανέζο και ο 24χρονος παίκτης θα ανανεώσει το συμβόλαιό του για 1 χρόνο ακόμα
Περιστέρι: Μένει ο Μπεν Μπεντίλ για έναν ακόμη χρόνο

Ο Μπεν Μπεντίλ έκανε μια εξαιρετική σεζόν φέτος με το Περιστέρι και οι άνθρωποι της ομάδας τον… έδεσαν από τώρα και για του χρόνου. Ετσι ο Γκανέζος θα παραμείνει στο κλειστό της «Τζον Κένεντι» και στην προσεχή αγωνιστική περίοδο, καθώς θα υπογράψει νέο συμβόλαιο για 1 ακόμα χρόνο με τους Περιστεριώτες.

Ο Γκανέζος ήταν ένας από τους βασικούς στυλοβάτες της απίστευτης πορείας (πήρε την 2η θέση στην κανονική περίοδο, πήγε στους μικρούς τελικούς, όπου έχασε τελικά την 3η θέση από την ΑΕΚ και τερμάτισε 4ο) που έκανε το Περιστέρι, το οποίο επέστρεψε στην Α1 το περασμένο καλοκαίρι μετά από 5 χρόνια στην… άγονη γραμμή των μικρών κατηγοριών.

Στην κανονική περίοδο ο Μπεντίλ αγωνίστηκε σε 26 ματς με την ομάδα της «Δυτικής Όχθης» και τα νούμερά του ήταν εξαιρετικά. Είχε μέσο όρο 11.65 πόντους (με 50% στα δίποντα και 38.1% στα τρίποντα), 6.31 ριμπάουντ, 0,77 ασίστ, 0,73 κλεψίματα.

Στα πλέι οφ έπαιξε σε 9 ματς και τα νούμερά του ανέβηκαν εντυπωσιακά, καθώς είχε μ.ο. 15 πόντους (με 49,2% στα δίποντα και 37.5% στα τρίποντα), 7.78 ριμπάουντ, 1,56 ασίστ, 1,33 κλεψίματα.

Συνολικά έπαιξε σε 35 ματς (κανονική περίοδο και πλέι οφ) με το Περιστέρι στην Basket League και είχε μέσο όρο 12.51 πόντους (με 49,76% στα δίποντα και 37.93% στα τρίποντα), 6.69 ριμπάουντ, 0.97 ασίστ, 0.89 κλεψίματα. Αυτή η επιτυχημένη συνεργασία, λοιπόν, αναμένεται να συνεχιστεί…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Περιστέρι: Μένει ο Μπεν Μπεντίλ για έναν ακόμη χρόνο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέφανος Σύριγγας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.