ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Περιστέρι: Συνεχίζει μέχρι το 2021 ο Σκορδίλης

Στο Περιστέρι θα συνεχίσει να αγωνίζεται και για τα επόμενα δύο χρόνια ο Γάιος Σκορδίλης, καθώς ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Περιστέρι: Συνεχίζει μέχρι το 2021 ο Σκορδίλης

Στο Περιστέρι θα συνεχίσει να αγωνίζεται και για τα επόμενα δύο χρόνια ο Γάιος Σκορδίλης, καθώς ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο 31χροβος σέντερ βρίσκεται στις τάξεις της ομάδας των Δυτικών Προαστίων από την Α2.

Έχει συμβάλλει στην πορεία της μέχρι και τα ημιτελικά της φετινής Basket League, αλλά και της ευρωπαϊκής εξόδου.

Αναλυτικά:

Η Κ.Α.Ε. Περιστέρι ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον αθλητή, Γάιο Σκορδίλη. Ο Κερκυραίος σέντερ – που βρίσκεται στον Γ.Σ.Π. από την περίοδο που αγωνιζόταν στην Α2 κατηγορία – θα παραμείνει στον σύλλογο για δύο ακόμα χρόνια.

“Από την Α2 στην Ευρώπη”

 Ο Γάιος Σκορδίλης αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πορείας του Περιστερίου από την Α2 έως την συμμετοχή στα ημιτελικά της Basket League και την έξοδο στην Ευρώπη. Γι’ αυτό τον λόγο “είμαι πραγματικά χαρούμενους που συνεχίζω στην ομάδα. Μοιάζει κλισέ αλλά είναι αλήθεια” ήταν τα πρώτα λόγια του 31χρονου σέντερ μετά την επέκταση της συνεργασίας και συνέχισε: “βρίσκομαι στο Περιστέρι απ’ όταν παίζαμε στην Α2 και τώρα θα αγωνιστούμε στο Basketball Champions League! Είναι πολύ όμορφο να εξελίσσεσαι μαζί με την ομάδα!

Δεν θέλω να πω πολλά λόγια. Υγεία να έχουμε για να πραγματοποιήσουμε ανάλογη πορεία με την περσινή κι ακόμα καλύτερη αν γίνεται. Τα υπόλοιπα, στο γήπεδο”.

https://www.instagram.com/p/Bz5NxA9oJgc/

Την σεζόν 2012-2013 έκανε το άλμα στην καριέρα όντας παίκτης του Παναθηναϊκού κατακτώντας το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος, ενώ την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στον Πανιώνιο (2013-2014).

Η συνέχεια τον βρήκε στον Απόλλωνα Πάτρας (2014-2015) και στον Φάρο Κερατσινίου (2015-2017).

Εκεί πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα της Α2 κατηγορίας και ισάριθμες ανόδους στην Basket League.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Περιστέρι: Συνεχίζει μέχρι το 2021 ο Σκορδίλης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.