ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Πλατανιάς: Εκτός προπόνησης Νίλι, Καραγκούνης

Αμφότεροι ταλαιπωρούνται από τραυματισμό
Πλατανιάς: Εκτός προπόνησης Νίλι, Καραγκούνης

Με δύο προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του Πλατανιά για το ματς με τον Αιγινιακό, καθώς ο Νίλι και ο Καραγκούνης δεν πήραν μέρος στην προπόνηση.

Ο Ισπανός άσος συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στον ώμο κι έτσι μένει να φανεί μέσα στην εβδομάδα σε τι κατάσταση θα δείξει ότι είναι για να μπορέσει να είναι διαθέσιμος.

Όσον αφορά τον Έλληνα άσο, έχει πόνους στο δάκτυλο.

Την Τρίτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει ρεπό, οπότε η προετοιμασία για το ματς με τον Αιγινιακό θα ξεκινήσει την Τετάρτη.

Η ενημέρωση από τον Πλατανιά είναι η εξής:

«Τα φώτα στα Περιβόλια έσβησαν, οι πανηγυρισμοί για τη νίκη κόντρα στην Κέρκυρα κόπασαν και πλέον η ομάδα μας στρέφεται αποκλειστικά στην επόμενη αναμέτρηση, αυτή του Σαββάτου (13/4/19, 16:00), με τον Αιγινιακό στο Αιγίνιο.

Εχοντας μπροστά μας τέσσερις ακόμα στροφές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, είναι δεδομένο ότι στο μυαλό όλων στον Πλατανιά, υπάρχει μόνο το πως θα παραμείνουμε σταθεροί στην πορεία μας, καθώς κάθε παιχνίδι κρύβει τις δικές του… παγίδες.

Η προετοιμασία για τον αγώνα της 27ης αγωνιστικής ξεκίνησε από σήμερα. Οσοι παίκτες έπαιξαν την Κυριακή, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι πήραν μέρος σε ασκήσεις υποομαδικής τακτικής.

Εκτός έμειναν ο Καραγκούνης που έχει πόνους στο δάκτυλο και ο Νίλι που έχει ενοχλήσεις στον ώμο. Αύριο οι παίκτες μας έχουν ρεπό, προκειμένου να πάρουν ανάσες ενόψει της δύσκολης συνέχειας, καθώς σε διάστημα εννέα ημερών ακολουθούν τρία σημαντικά παιχνίδια (Αιγινιακός, Παναχαϊκή, Απόλλων Λάρισας) τα δύο μάλιστα εκτός έδρας».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πλατανιάς: Εκτός προπόνησης Νίλι, Καραγκούνης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.