ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Τάτσης: Το ιδιαίτερο μήνυμα εν όψει Πάσχα

Ο Γιάννης Τάτσης έκανε μία ανάρτηση στο facebook με βαθύ θρησκευτικό και ανθρωπιστικό νόημα
Τάτσης: Το ιδιαίτερο μήνυμα εν όψει Πάσχα

Ο Γιάννης Τάτσης έστειλε το δικό του μήνυμα εν όψει του Πάσχα και μάλιστα ήταν ιδιαίτερο και με πολύ σημαντικό νόημα προς κάθε κατεύθυνση.

Ο προπονητής του Πλατανιάς δεν αρκέστηκε σε απλές ευχές και έκανε μία ανάρτηση στο λογαριασμό του στο facebook με βαθύ θρησκευτικό και ανθρωπιστικό νόημα.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Τάτσης έγραψε:

«Με ότι δυνατότητα έχουμε ας βοηθάμε τον διπλανό μας για να μπορούμε μετά να ζητάμε την βοήθεια του θεού. Αυτό θέλει. Όλοι παιδιά του είμαστε. Τα χρήματα σε μια εκκλησία δεν εξαγοράζουν την εύνοια του.

Απλά τα δίνουμε για να φτιαχτεί ένα κερί… για να συντηρηθεί το κτίριο… και για να αγοραστούν τρόφιμα για τους “άπορους”.

Μετάνοια για τα λάθη μας για να ζητάμε την συγχώρηση. Πάντα να γινόμαστε καλύτεροι με όσα λάθη έχουμε κάνει. Ποτέ δεν είναι αργά. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ».

Δείτε το μήνυμα του Γιάννη Τάτση:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10216736744322884&set=a.10213587680478256&type=3&theater

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τάτσης: Το ιδιαίτερο μήνυμα εν όψει Πάσχα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.