CHAMPIONS LEAGUE

Τεν Χαγκ: «Να πετύχουμε περισσότερα»

Όλα όσα είπε ο τεχνικός του Άγιαξ εν όψει του ημιτελικού της Τρίτης απέναντι στην Τότεναμ
Τεν Χαγκ: «Να πετύχουμε περισσότερα»

Ο Άγιαξ ετοιμάζεται για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League την Τρίτη (30/4) με την Τότεναμ στο Λονδίνο και ο Τεν Χαγκ δεν έκρυψε τις φιλοδοξίες του για πρόκριση στον τελικό.

Ο τεχνικός της ολλανδικής ομάδας μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας του Πάσχα (29/4) αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας του και στις πιθανότητες πρόκρισης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τεν Χαγκ:

«Πάντοτε προετοιμαζόμαστε με βάση το τι θα κάνουμε εμείς και βασιζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις. Απαραίτητα βέβαια και με σεβασμό στον εκάστοτε αντίπαλο. Πέρσι είχαμε έλλειψη εμπειρίας και γι’ αυτό κοιτάξαμε στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ.

Oι Μπλιντ και Τάντιτς έφεραν στην ομάδα μας αυτό το στοιχείο. Ασφαλώς και οι ποδοσφαιριστές μας ωρίμασαν μέσα σε αυτή τη διετία με τόσα παιχνίδια για το πρωτάθλημα αλλά και το Champions League.

Αυτές οι παραστάσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο για την πρόοδό τους και η ομάδα έχει καταφέρει να βγει μπροστά».

Για το αν θέλει κάτι καλύτερο:

«Ασφαλώς και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στην ανοδική μας πορεία. Είναι απίθανο που βρισκόμαστε στα ημιτελικά του Champions League και κανένας στην εκκίνηση της σεζόν, δεν θα μπορούσε να προβλέψει πως μια ολλανδική ομάδα θα είχε φτάσει σε αυτό το σημείο. Θέλουμε όμως να πετύχουμε περισσότερα και να μην επαναπαυθούμε στις δάφνες μας».

Από την πλευρά του ο μέσος του Άγιαξ, Ντόνι Φαν Ντε Μπέεκ, επισήμανε:

«Όλα γίνονται πολύ γρήγορα. Βρισκόμαστε ακόμα μέσα σε τρεις διοργανώσεις. Το διασκεδάζουμε, αλλά η αλήθεια είναι πως με τόσους αγώνες, δεν προλαβαίνουμε να σκεφτούμε και πολύ».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τεν Χαγκ: «Να πετύχουμε περισσότερα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.