SUPER LEAGUE 2

Από τη Δόξα Δράμας στον Ορφέα Σοφικού ο Σταματόπουλος

Την περυσινή σεζόν δεν πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής στους «μαυραετούς»
Από τη Δόξα Δράμας στον Ορφέα Σοφικού ο Σταματόπουλος

Στον Ορφέα Σοφικού θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Παύλος Σταματόπουλος, ο οποίος την περυσινή σεζόν ανήκε στη Δόξα Δράμας.

Ο 26χρονος μέσος δεν πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής κι εφέτος συμφώνησε να φορέσει τη φανέλα της νεοφώτιστης ομάδας στην Α’ κατηγορία του Έβρου.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η διοίκηση του Ορφέα Σοφικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεγάλη επιστροφή ενός δικού του παιδιού μετά από εννέα χρόνια, του Παύλου Σταματόπουλου.

Ο Παύλος αποχώρησε το καλοκαίρι του 2009 από την ομάδα του Σοφικού για λογαριασμό του Πανθρακικού, ενώ μετέπειτα αγωνίστηκε στον Ορφέα Ελευθερούπολης και τον ιστορικό Α.Ο. Καβάλας.

Την περσινή σεζόν ανήκε στο ρόστερ της Δόξας Δράμας. Προσωπικοί λόγοι αλλά και η αγάπη του για το χωριό τον οδήγησαν στην επιστροφή προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα του Ορφέα στην πρώτη κατηγορία του Έβρου. Καλή ποδοσφαιρική του χρονιά με υγεία».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Από τη Δόξα Δράμας στον Ορφέα Σοφικού ο Σταματόπουλος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.