SUPER LEAGUE 2

Δόξα Δράμας: Αποχώρησε ο Δημήτρης Σπανός

Ο πολύπειρος τεχνικός αποχώρησε από τους «μαυραετούς» λόγω της αβέβαιης κατάστασης
Δόξα Δράμας: Αποχώρησε ο Δημήτρης Σπανός

Παρελθόν από τη Δόξα Δράμας θεωρείται ο Δημήτρης Σπανός, ο οποίος μάζεψε τα πράγματά του και αναχώρησε για την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Ο 50χρονος τεχνικός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τους «μαυραετούς» στο φιλικό του Σαββάτου (25/5) με τον Πανδραμαϊκό και έπειτα αποφάσισε να αποχωρήσει από την πόλη εξαιτίας της διοικητικής αβεβαιότητας που υπάρχει στον σύλλογο.

Θυμίζουμε την προ ημερών επίσκεψη του Νίκου Ιωσηφίδη στα αποδυτήρια της ομάδας, όταν και είχε ενημερώσει πως ο Γιάννης Μπύρος αποχωρεί από τα κοινά της ΠΑΕ και όποιος θέλει είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με άλλη ομάδα για το μέλλον του.

Κάτι που προφανώς ισχύει και για τον πολύπειρο κόουτς, ο οποίος αποχώρησε από τον σύλλογο μαζί με τον συνεργάτη του Πέτρο Στοΐλα.

Ο Δημήτρης Σπανός ανέλαβε τη Δόξα Δράμας στις 25 Φεβρουαρίου του 2019 και σε 12 ματς πρωταθλήματος κατέγραψε έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Ωστόσο, με βάση τις νέες εξελίξεις και τη δεδομένη αποχώρηση του νυν μεγαλομετόχου, ο Αιγιώτης προπονητής αποφάσισε να μην περιμένει τη διάδοχη κατάσταση, κάτι που αναφέρει και το Sportime στην έντυπη έκδοση της Δευτέρας (27/5).

Όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην τεσσάρων μένουν ελεύθεροι στο τέλος Ιουνίου.

Πρόκειται για τους Κώστα Ρουγκάλα (2020), Βαγγέλη Παπαγεωργίου, Στέργιο Παρασκευά και Νίκο Σαμπανίδη (2021).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δόξα Δράμας: Αποχώρησε ο Δημήτρης Σπανός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.