FOOTBALL LEAGUE

Αιγάλεω: Ανακοίνωσε Τσίτσαρη, συμφώνησε με Τσιλιγκίρη

Δύο ακόμα ποιοτικές μεταγραφές για το Σίτι
Αιγάλεω: Ανακοίνωσε Τσίτσαρη, συμφώνησε με Τσιλιγκίρη

Σε διαδικασία ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού του βρίσκεται το Αιγάλεω, προκειμένου να παρουσιαστεί πανέτοιμο ενόψει της συμμετοχής του στη Football League.

Μετά την απόκτηση του Γιώργου Κατσικογιάννη, οι «κυανόλευκοι» προχώρησαν σε δύο ακόμα σημαντικές κινήσεις που ενισχύουν σημαντικά το ρόστερ.

Ο λόγος για τον Κώστα Τσίτσαρη και τον Ηλία Τσιλιγκίρη.

Ο πρώτος είναι 26 ετών και την τελευταία σεζόν με τη φανέλα του Ηλυσιακού πραγματοποίησε 17 συμμετοχές, ενώ πέτυχε και πέντε γκολ, με την νεοσύστατη ΠΑΕ να ανακοινώνει και επίσημα την μεταγραφή του.

Όσον αφορά τον Τσιλιγκίρη, ο 32χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε ικανοποιημένος από την πρόταση της διοίκησης και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η μεταγραφή του θα ανακοινωθεί και επίσημα.

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από τον Εθνικό, με τον οποίο τη σεζόν που ολοκληρώθηκε σημείωσε τρία γκολ σε 22 συνολικά αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα.

Κατά το παρελθόν, ο Τσιλιγκίρης έχει αγωνιστεί σε Θρασύβουλο, Απόλλων Σμύρνης, ΑΕ Λάρισας, Ηρακλή, Ολυμπιακό Βόλου, Αιολικό, Παναιγιάλειο και Αήττητο Σπάτων.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν και νέες επαφές με ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη λίστα του Πέτρου Δημητρίου, με έναν έμπειρο γκολκίπερ να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για την ενίσχυση κάτω από τα γκολποστ.

Στόχος εξάλλου, της διοίκησης Παλτόγλου είναι το Αιγάλεω να πρωταγωνιστήσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο, με σκοπό την διεκδίκηση της ανόδου στη Super League 2.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αιγάλεω: Ανακοίνωσε Τσίτσαρη, συμφώνησε με Τσιλιγκίρη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.