FOOTBALL LEAGUE

Αιγάλεω: Συμφωνία και με Γουερέ

Ο 27άχρονος Κενυάτης έχει συμφωνήσει προφορικά με την διοίκηση
Αιγάλεω: Συμφωνία και με Γουερέ

Το Αιγάλεω πήρε φόρα στα μεταγραφικά θέματα και αναμένεται να συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά μέσα στον Ιανουάριο.

Οι «κυανόλευκοι» έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Πολ Γουερέ, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει άμεσα το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο διεθνής Κενυάτης μεσοεπιθετικός βρίσκεται χωρίς ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι, έχει ήδη μιλήσει με τους διοικούντες και αν όλα πάνε καλά θα πέσουν οι υπογραφές μέσα στην εβδομάδα.

Τον ποδοσφαιριστή γνωρίζει και ο Θωμάς Γράφας από την κοινή τους παρουσία την περασμένη σεζόν στα Τρίκαλα, εκεί όπου ο Γουερέ κατέγραψε μόλις πέντε συμμετοχές.

Στο παρελθόν, ο 27άχρονος μέσος έχει αγωνιστεί σε Καλλονή και Αχαρναϊκό στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε ότι το Σίτι απέκτησε τον Ίσμαελ Μπλάνκο, η μεταγραφή του οποίου ολοκληρώθηκε την Τρίτη (7/1).

Επίσης, στο ρόστερ του Αιγάλεω έχουν ενταχθεί οι Παύλος Μακρυγιάννης, Βασίλης Ιωαννίδης και Κώστας Μεγαρίτης, ενώ έχει υπογράψει και ο Βραζιλιάνος χαφ Μαρκολίνο.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

 

View this post on Instagram

 

Με ωραίο γκολ του Τσιλιγκίρη το Αιγάλεω πέρασε από την έδρα της Καλαμάτας με 1-0 για τη 14η αγωνιστική της Football League. Σημαντική νίκη για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος πέτυχε το Αιγάλεω που νίκησε εκτός έδρας την Καλαμάτα με 1-0. Η ομάδας μας προηγήθηκε μόλις στο 5′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσιλιγκίρη, ο οποίος δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Παντο. Η Καλαμάτα έπειτα από το γκολ που δέχτηκε προσπάθησε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα αλλά οι προσπάθειες της δεν βρήκαν στόχο. Έτσι η ομάδα της Μεσσηνίας έμεινε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Καλαμάτα (Βούζας): Πάντος, Κωνσταντινόπουλος, Τριποτσέρης, Καντούτσης (71′ Πετσίτης), Πανάγου (46′ Οσμάνατζιτς), Τόλι, Ζαχαρόπουλος, Ηλιόπουλος, Νατσιόπουλος, Στεργίδης, Αλεξόπουλος (61′ Ράκιτς). . . Αιγάλεω (Γράφας): Σικαλιάς, Συριόπουλος, Σπυρόπουλος, Γκότοβος, Παπανικόλας, Λάμπρου, Τσίτσαρης, Σταματάκης, Τσιλιγκίρης (87′ Τσαφταρίδης), Μακρυγιάννης (84′ Μαγκάκης), Φαρινόλα (90+4′ Κατσικογιάννης). #match_day14 #pae_egaleo1931 #win

A post shared by ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 /Official (@egaleofc_official) on

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αιγάλεω: Συμφωνία και με Γουερέ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.