FOOTBALL LEAGUE

Γ’ Εθνική: Η Θύελλα Καμαρίου άλωσε την Ερέτρια (vid)

Επίδειξη δύναμης για την ομάδα του Κώστα Μιχάλη, έριξε 4άρα στον τοπικό Απόλλωνα
Γ’ Εθνική: Η Θύελλα Καμαρίου άλωσε την Ερέτρια (vid)

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε η Θύελλα Καμαρίου το ντέρμπι με τον Απόλλων Ερέτριας στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία.

Μολονότι οι Ευβοιώτες προηγήθηκαν στο σκορ, εντούτοις η ομάδα του Κώστα Μιχάλη έδειξε σοβαρότητα στη συνέχεια και κατάφερε να πετύχει τέσσερα γκολ, πανηγυρίζοντας τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος.

Μόλις στο 6′ οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με υπέροχο σουτ του Αμαραντίδη στο “γάμα” της εστίας του Τσουκαλά. Πίεσαν οι νησιώτες για την ισοφάριση, αλλά στο πρώτο μέρος δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ.

Αντιθέτως, στην επανάληψη είχαν καθολική υπεροχή. Στο 56′ ο Αργυρίου έφερε το ματς στα ίσια και στο 74′ ο Ερρίκος με διαγώνιο συρτό σουτ έδωσε το προβάδισμα στη Θύελλα. Τρία λεπτά μετά ο Ρέτζο σε κενό τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3 και στο 90′ ο Κώστας Ερρίκος με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Δημήτρης Βαλκάνος): Μπασινάς, Μετσανάι, Ρούσσος, Χριστοδουλόπουλος, Μπαλόζι, Καλοχωρίδης, Μώρος (69′ λ.τρ. Κοκκάλας), Ντουλαβέρης, Βαλκάνος, Τόρα, Αμαραντίδης (62′ Τρεγκάι).

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Κώστας Μιχάλης): Τσουκαλάς, Δαβιλάς (77′ Γατσέλος), Σπανός, Μαντούσης, Ρέτζο, Φίλων, Ερρίκος, Σιμιτσής, Μαυρομάτης (46′ Αρβανίτης), Αργυρίου (86′ Λυγνός), Ζανελάρι (68′ Φύτρος Σ.).

Γ’ Εθνική: Περίπατος για Καλαμάτα, 4-0 τον ΑΟ Εικοσιμίας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γ’ Εθνική: Η Θύελλα Καμαρίου άλωσε την Ερέτρια (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.