FOOTBALL LEAGUE

Ναζλίδης: Έκαναν την κίνησή τους τα Τρίκαλα

Ο Θωμάς Ναζλίδης «παίζει» για τα Τρίκαλα, αλλά ψάχνει έστω και την τελευταία στιγμή κάτι καλύτερο
Ναζλίδης: Έκαναν την κίνησή τους τα Τρίκαλα

Ο Θωμάς Ναζλίδης φαίνεται πως παραμένει μία ελκυστική περίπτωση για αρκετές ομάδες. Μία εξ αυτών είναι τα Τρίκαλα.

Την Παρασκευή (13/9) ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος σε ό,τι αφορά τους ελεύθερους παίκτες στην Ελλάδα και έτσι οι ομάδες κάνουν τις τελευταίες τους πινελιές.

Οπως έχει γίνει και στο παρελθόν, αρκετές ομάδες περιμένουν μέχρι την ύστατη ώρα, ώστε να ενσωματώσουν στο δυναμικό τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Το όνομα του Θωμά Ναζλίδη ακούστηκε για τον Ολυμπιακό Βόλου, που αναζητεί έναν επιθετικό περιοχής. Οι δύο πλευρές βρέθηκαν σε συζητήσεις, ωστόσο ο 32χρονος επιθετικός δείχνει να μην έχει πειστεί πλήρως με αυτή την προοπτική, περιμένοντας και άλλες προτάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κουτσιανικούλης: Και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου! (pic)

Έτσι, η ομάδα των Τρικάλων προσπάθησε να εκμεταλλευτεί αυτή την κατάσταση, με τις όποιες εξελίξεις να αναμένονται άμεσα. Στον ΑΟΤ θέλουν έναν φορ περιοχής που θα κάνει τη διαφορά. Εκείνος περιμένει κάτι από το εξωτερικό και τη Super League 2, αλλά δεδομένου ότι ο χρόνος τελειώνει, ίσως πειστεί να «κατέβει» κατηγορία.

Θυμίζουμε ότι ο Ναζλίδης προέρχεται από «γεμάτες» χρονιές τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Super League με 18 συμμετοχές σε Άρη και Απόλλωνα Σμύρνης.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ιωνικό Διαβατών και έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον Μακεδονικό.

Τη σεζόν 2010-2011 έκανε το άλμα στη Super League ως ποδοσφαιριστής της Καβάλας.

Η επόμενη τετραετία τον βρήκε στον Πλατανιά. Στην ομάδα των Χανίων είχε συνολικά 87 συμμετοχές και 23 γκολ, μέχρι το 2015, που αποχώρησε με προορισμό τη Βέροια (40 συμμετοχές, 5 γκολ).

Τις  σεζόν 2016-2017 και 2017-2018  αγωνίζονταν στη Λάρισα, φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού (συνολικά 57 συμμετοχές και 17 γκολ).

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ναζλίδης: Έκαναν την κίνησή τους τα Τρίκαλα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.