FOOTBALL LEAGUE

Νίκες για Καβάλα, Τρίκαλα, Ιάλυσο, ισοπαλίες σε Ασπρόπυργο, Ιεράπετρα

Αποτελέσματα και βαθμολογία της 4ης αγωνιστικής
Νίκες για Καβάλα, Τρίκαλα, Ιάλυσο, ισοπαλίες σε Ασπρόπυργο, Ιεράπετρα

Καβάλα και Τρίκαλα ήταν οι κερδισμένοι των αγώνων της Κυριακής (20/10) στη Football League, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε απόσταση δύο βαθμών από την πρωτοπόρο Καλαμάτα.

Πρώτο τρίποντο για Ιάλυσο που πήρε μεγάλη ανάσα αγωνιζόμενος από το 20′ με παίκτη λιγότερο. Ασπρόπυργος και Αιγάλεω έμειναν στο 1-1, ενώ ο Διαγόρας αν και έπαιζε με δέκα παίκτες από το 28′ άντεξε στην Ιεράπετρα και έφυγε με τον βαθμό.

Καβάλα – Βέροια 1-0

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και επέστρεψε στις νίκες μετά την ισοπαλία με το Αιγάλεω και την ήττα στον Ασπρόπυργο.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 30′. Μετά από απόκρουση με τις γροθιές του Βοσνιάδη, η μπάλα κατέληξε περίπου 10 μέτρα έξω από την περιοχή στον Κέρθι, ο οποίος έπιασε δυνατό συρτό σουτ στέλνοντας τη μπάλα στην δεξιά γωνία του τέρματος της Βέροιας, γράφοντας το 1-0!

Η Βέροια απείλησε βέβαια πρώτη, στο 27′ με τον Σκαθαρούδη. Ο ίδιος παίκτης έδωσε έτοιμο γκολ στον Κανούλα στο 42′ αλλά αυτός έστειλε την μπάλα άουτ! Στο β’ μέρος η Καβάλα προσπάθησε να “τελειώσει” το ματς. Αλλά ο Χαντί νικήθηκε στο 58′ από τον Βοσνιάδη. Ενώ στο 73′ προσπάθησε να “κρεμάσει” τον Βοσνιάδη από τα 25 μέτρα, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Καβάλα (Παύλος Δερμιτζάκης): Δημιζάς, Καζαντζίδης, Μαϊδανός, Παπαστεριανός, Στίκας, Καθάριος (66′ Μελισσόπουλος), Γαβριηλίδης, Κέρθι, Βόσαλικ, Χαντί (77′ Ορφανίδης), Μαρκόπουλος (86′ Αρναούτογλου).

Βέροια (Σάκης Θεοδοσιάδης): Βοσνιάδης, Μουχάλης, Μαραγκός, Στάμου (64′ Χαντζάρας), Πεταυράκης, Βεργώνης (75′ Μπλέτσας), Ταΐρης, Πέντα, Σκαθαρούδης (56′ Σιμόνι), Κανούλας, Πασάς.

Τρίγλια – Τρίκαλα 0-1

Ο ΑΟ Τρίκαλα κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη στην Τρίγλια με 0-1 και ρέφαρε μετά το 1-1 με τον Ολυμπιακό Βόλου στο στάδιο.

Οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη τα βρήκαν μπαστούνια απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα η οποία έχασε και αυτή ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ με αποκορύφωμα το δοκάρι σε κεφαλιά του Μαντζίρη στο 69′.

Όμως η χρυσή αλλαγή… ο Άρης Λώττας, για δεύτερο ματς ήρθε από τον πάγκο και έδωσε την λύση καθώς στο 84′ με σέντρα σουτ, νίκησε τον Βούρα για το τελικό 0-1.

Τρίγλια (Κώστας Γεωργιάδης): Βούρας, Ζώτος, Κουρέλλας, Σγουρής (87΄Κεχαγιάς), Μιλκούδης, Σαρβανίδης, Παπαδημητρίου, Έππας (70΄Μενικάλι), Ζορμπάς, Μαντζίρης, Λεμονής.

ΑΟ Τρίκαλα (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής, Σανδραβέλης, Ντόσης (7΄Γρηγορόπουλος), Γιαννίτσης, Βέρτζος (78΄Παπαγεωργίου), Ριζογιάννης. Τεγούσης, Τσίπρας, Σταματής (67΄Λώττας), Άλεξιτς, Πελάεθ.

Ιεράπετρα – Διαγόρας 0-0

Διατήρησε το αήττητο, αλλά δεν πήρε αυτό που ήθελε από το ματς κόντρα στον Διαγόρα ο ΟΦ Ιεράπετρας.

Η Κρητική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στο «Βουζουνεράκειο», αν και αγωνίστηκε με παίκτη περισσότερο στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα. Ο Διαγόρας έμεινε με 10 παίκτες σχετικά νωρίς, στο 30′, όταν αντίκρισε την κόκκινη (2η κίτρινη) ο Κασνέτση.

Η ομάδα του Γιάννη Μάγου απείλησε στο 59′ και στο 90′ με άστοχα σουτ των Σκόνδρα – Σέχου, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν σημαντική ευκαιρία στο 60′ με τον Γεωργίου να μην μπορεί να νικήσει τον Καραγκιολίδη.

ΟΦ Ιεράπετρας (Γιάννης Μάγγος): Καραγκιολίδης, Καραγιάννης (77′ Μέμος), Χιντζίδης, Σέχου, Τζέλεπης, Σμίλτος, Βογιατζής (39′ Παπαδόπουλος), Σκόνδρας, Κατσικοκέρης, Αποστολόπουλος (56′ Μηνάς), Αναστασόπουλος.

Διαγόρας (Πέτρος Ρουτζιέρης): Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Προβατίδης, Κασνέτσης, Γεωργίου, Καρπαθάκης, Κέρι, Μπουρλάκης (76′ Γλυνός), Μπαρμπαρούσης.

Ιάλυσος Ρόδου – Νίκη Βόλου 1-0

Παλικαρίσια και… ψυχωμένη πρώτη νίκη για τον Ιάλυσο Ρόδου έπειτα από ένα δραματικό παιχνίδι.

Οι Ροδόίτες αν και έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 20ο λεπτό (λόγω της αποβολής του Μακρυδημήτρη) επικράτησαν της Νίκης Βόλου με 1-0 και έκαναν… επανεκκίνηση στη Football League.

Ο Ροχάνο απέφυγε τον Μακρυδημήτρη και ο αμυντικός των γηπεδούχων τον ανέτρεψε με αποτέλεσμα να τον αποβάλλει με απευθείας κόκκινη ο διαιτητής Ρούσσος, καθώς ήταν τελευταίος και σε προφανή θέση για γκολ.

Κόντρα στη ροή του ματς, στο 32′, μετά από σέντρα του Πατινιώτη, ο Αλιατίδης ανέτρεψε τον Μαραγκουδάκη και ο Σερτζίνιο δεν… αστόχησε από την άσπρη βούλα κάνοντας το 1-0.

Δύο λεπτά μετά, από σέντρα του Παγώνη, ο Ανδρούτσος δεν έκανε καλή έξοδο, αλλά ο Ροχάνο αστόχησε μέσα από τη μικρή περιοχή. Στο 41′ από σουτ του Γκαρσία η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Καμπαγιέρο στο 51′, ενώ στην τελευταία καλή φάση ο Ανδρούτσος νίκησε από θέση τετ-α-τετ τον Αλιατίδη και κράτησε το… μηδέν για τον Ιάλυσο.

Ιάλυσος Ρόδου (Νίκος Καραμπετάκης): Ανδρούτσος, Μακρυδημήτρης, Τριποτσέρης, Γιώργου, Πατινιώτης (77’ Νατσιόπουλος), Ρεκλείτης, Χατζηδίμπας, Αυγενικού, Μπαρέτας (46’ Χειμωνέττος Κ.), Σερτζίνιο (62’ Μαρτσάκης), Μαραγκουδάκης.

Νίκη Βόλου (Ισαάκ Χοβέ): Αποστολίδης, Ντομίνγκεθ, Καμπαγέρο, Αλιατίδης, Ιορδανίδης (66’ Τσιώλης), Κυριακίδης, Παγώνης (72’ Κάπος), Βοσκόπουλος, Κρούθ (45 λ.τ. Μασκουνιάν), Γκαρσία, Ροχάνο.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Σάββατο 19/10
Καλαμάτα – Ιωνικός 1-0 (57′ Στεργίδης)
Ολυμπιακός Βόλου – Θεσπρωτός 1-1 (17′ Πόζογλου – 91′ Γώγος)

Κυριακή 20/10
Ιάλυσος – Νίκη Βόλου 1-0 (31′ Σερτζίνιο πεν.)
Ασπρόπυργος – Αιγάλεω 1-1 (38′ Κάκκο / 45′ Τσιλιγγίρης)
Καβάλα – Βέροια 1-0 (30′ Κέρθι)
Τρίγλια – Τρίκαλα 0-1 (83′ Λώττας)
ΟΦ Ιεράπετρα – Διαγόρας 0-0

Football League: Η βαθμολογία

# Ομάδα Αγώνες Βαθμοί Γκολ Υπέρ Γκολ Κατά
1 Καλαμάτα 4 10 6 1
2 Τρίκαλα 4 8 4 2
3 Ιεράπετρα 4 8 3 1
4 Βέροια 4 7 4 2
5 Καβάλα 4 7 5 2
6 Αιγάλεω 4 5 2 3
7 Ασπρόπυργος 4 5 4 5
8 Διαγόρας Ρόδου 4 5 5 3
9 Νίκη Βόλου 4 4 4 5
10 Ιωνικός 4 4 4 4
11 Ιάλυσος 4 4 1 3
12 Ολυμπιακός Βόλου 4 3 4 6
13 Τρίγλια 4 3 4 7
14 Θεσπρωτός 4 1 3 9

Football League Στοίχημα | Λάππας: Λίγα και καλά

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νίκες για Καβάλα, Τρίκαλα, Ιάλυσο, ισοπαλίες σε Ασπρόπυργο, Ιεράπετρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.