SUPER LEAGUE 2

Σπάτα: Ρήξη πνεύμονα ο Μαρτίνεθ!

Ο άσος του Αήτηττου Σπάτων, Μάριο Μαρτίνεθ, υπέστη ρήξη πνεύμονα, στην προπόνηση της Πέμπτης (28/3).
Σπάτα: Ρήξη πνεύμονα ο Μαρτίνεθ!

Ο άσος του Αήτηττου Σπάτων, Μάριο Μαρτίνεθ, υπέστη ρήξη πνεύμονα, στην προπόνηση της Πέμπτης (28/3).

Μεγάλη ατυχία προέκυψε στην ομάδα των Σπάτων, καθώς ο Ισπανός μεσοεπιθετικός σε μια ανύποπτη φάση συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα Κοκαλά. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε εσπευσμένα στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο όπου χειρουργήθηκε για την αποκατάσταση της ζημιάς.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΗΤΤΗΤΟΣ ευχαριστεί τον χειρουργό κύριο Μισθό και εύχεται ολόψυχα γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα στον Ισπανό άσο της ομάδας, που αποτελεί αδυναμία του φιλάθλου κόσμου των Σπάτων. Η μάχη για την ομάδα μας σε όλα τα μέτωπα συνεχίζεται και όλοι πλέον περιμένουν την Τρίτη για να πανηγυρίσουν την δικαίωσή της».

Πέραν όμως των αγωνιστικών, ο Αήττητος ελπίζει σε ανατροπή του ζοφερού σκηνικού που έχει περιέλθει και εξωαγωνιστικά. Η ομάδα των Σπάτων έχει ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης της Football League για τον υποβιβασμό της. Υπενθυμίζεται ότι η διοργανώτρια αρχή επέβαλε τη συγκεκριμένη ποινή λόγω της καθυστερημένης κατάθεσης του μετοχολογίου. Ο Αήττητος, πάντως, και κυρίως ο διοικητικός ηγέτης Νίκος Κατσιγιάννης, δεν σταματά να ελπίζει σε δικαίωση, ασχέτως αν οι πιθανότητες είναι μηδαμινές.

«Την ερχόμενη Τρίτη θα εκδικαστεί η έφεση που έχουμε ασκήσει κατά της άδικης απόφασης για αποβολή μας από το πρωτάθλημα. Όλοι μαζί, μια γροθιά μέχρι την τελική δικαίωση», αναφέρει η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σπάτα: Ρήξη πνεύμονα ο Μαρτίνεθ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.