Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Άνω Μερά: Νέος προπονητής ο Νίκος Κοτσοβός

Ο 52χρονος τεχνικός ανέλαβε τα ηνία της ομάδας της Μυκόνου
Άνω Μερά: Νέος προπονητής ο Νίκος Κοτσοβός

Στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία του ο ΑΣ Άνω Μερά.

Η ομάδα της Μυκόνου βγήκε νικήτρια από την διαδικασία των μπαράζ που αφορά την ΕΠΣ Κυκλάδων και ξεκίνησε τον σχεδιασμό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Φώτη Παπαπαναγή λόγω διαφοράς και στο οικονομικό, η διοίκηση βρισκόταν σε αναζήτηση νέου προπονητή για αρκετό χρονικό διάστημα.

Έχοντας στα χέρια της αρκετές περιπτώσεις τεχνικών που εργάστηκαν την περσινή σεζόν, τελικά κατέληκε στον Νίκο Κοτσοβό, ο οποίος βρισκόταν εκτός πάγκων για περίπου εννέα μήνες.

Ο 52χρονος τεχνικός είναι ο εκλεκτός του συλλόγου και αυτός που θα «χτίσει» τον ΑΣ Άνω Μερά κατά την περίοδο του καλοκαριού.

Κατά το παρελθόν, ο Νίκος Κωτσοβός έχει εργαστεί σε αρκετά σωματεία, δηλαδή σε Ατρόμητο Αθηνών, Γλυφάδα, ΑΟ Επισκοπής, Προοδευτική, ΑΟ Μυλοποτάμου, Ασπρόπυργο και στην Τριγλία Ραφήνας, από την οποία αποχώρησε τον Σεπτέμβριο του 2018.

Άνω Μερά – Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Σ. Άνω Μερα ανακοινώνει την συμφωνία του με τον προπονητή Κωτσοβο Νικόλαο , όπου από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αναλάβει τα ηνία της ανδρικής μας ομάδας.

Ο κύριος Κωτσοβος έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στους πάγκους καθώς κατέχει δίπλωμα προπονητή UEFA Pro και έχει διατελεσει σε ιστορικές ομάδες όπως η ΑΕΚ , η Λάρισα και πολλές ακόμη είτε ως βοηθός είτε ως πρώτος προπονητης.

Ξεκινωντας τον σχεδιασμό και το χτίσιμο της ομαδος για τη νέα χρονιά από σήμερα του ευχόμαστε καλη επιτυχία στο έργο του.

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άνω Μερά: Νέος προπονητής ο Νίκος Κοτσοβός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.