Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Γιούχτας: Τέλος ο Παπαματθαιάκης

Οι λόγοι που προέκυψε το διαζύγιο με τον έμπειρο κόουτς
Γιούχτας: Τέλος ο Παπαματθαιάκης

Σε αναζήτηση προπονητή ο Γιούχτας μετά το «διαζύγιο» με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη.

Σε συνάντηση του έμπειρου κόουτς με τη διοίκηση του συλλόγου, αποφασίστηκε η λήξη της μεταξύ τους συνεργασίας.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Σε συνάντηση του Μανώλη Παπαματθαιάκη με τη Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αθλητικού Ομίλου Αρχανών « Ο Γιούχτας», αποφασίστηκε η λήξη της μεταξύ τους συνεργασίας.

Η διοίκηση του ΑΟ Αρχανών «Ο Γιούχτας» ευχαριστεί τον έμπειρο τεχνικό για τη συνεργασία και τη συμβολή του, στην πετυχημένη περυσινή πορεία της ομάδας».

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης είχε ενημερώσει από νωρίς τη διοίκηση του Γιούχτα ότι περιμένει κάποια πρόταση από μεγαλύτερη κατηγορία και θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του σε υψηλότερο επίπεδο.

Στη νέα συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές, ο έμπειρος κόουτς τους ενημέρωσε ότι καλό θα ήταν να τερματιστεί η συνεργασία για να μην καθυστερήσει τον σχεδιασμό του Γιούχτα για τη νέα σεζόν.

Ώστε να βρει η ομάδα των Αρχανών τον αντικαταστάτη του και να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Ο Παπαματθαιάκης μόνο τα καλύτερα λόγια έχει να πει για τη διοίκηση και τους ανθρώπους του Γιούχτα και έχει να λέει για την άψογη συνεργασία που είχε μαζί τους.

Γι’ αυτό το λόγο φρόντισε εξ αρχής να είναι ξεκάθαρος και να τους εξηγήσει τα δεδομένα, τα οποία τελικά οδήγησαν στο φιλικό τέλος της συνεργασίας.

ΠΗΓΗ: capitano.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιούχτας: Τέλος ο Παπαματθαιάκης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.