Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αστέρας Βάρης: Οι σπουδές έστειλαν τον Καλογερόπουλο στη Βάρη

Για εκείνο που μπορεί κανείς να κατηγορήσει τον Δημήτρη Πάπιο είναι για υπερβολικό πάθος! Κατά τα άλλα ο ηγέτης του Αστέρα Βάρης, κινείται μεθοδικά και με ακρίβεια, προκειμένου να πετύχει τους στόχους που έχουν τεθεί για τη νέα χρονιά. Και η νέα χρονιά ως γνωστό δεν είναι εύκολη, αφού η Γ’ εθνική είναι μια κατηγορία,...
Αστέρας Βάρης: Οι σπουδές έστειλαν τον Καλογερόπουλο στη Βάρη

Για εκείνο που μπορεί κανείς να κατηγορήσει τον Δημήτρη Πάπιο είναι για υπερβολικό πάθος!

Κατά τα άλλα ο ηγέτης του Αστέρα Βάρης, κινείται μεθοδικά και με ακρίβεια, προκειμένου να πετύχει τους στόχους που έχουν τεθεί για τη νέα χρονιά.

Και η νέα χρονιά ως γνωστό δεν είναι εύκολη, αφού η Γ’ εθνική είναι μια κατηγορία, που δεν είναι για χαλαρότητα και είναι μόνον για τους δυνατούς.

Και στην παρούσα φάση οι άνθρωποι του Αστέρα δείχνουν πως όντως θέλουν να προετοιμάσουν όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται την ομάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, αποκτήθηκε ο 19χρονος τερματοφύλακας Δημήτρης Καλογερόπουλος ο οποίος ανήκει στα Πράσινα Πουλιά και φέτος κάθισε σε 19 παιχνίδια κάτω από τα γκολπόστ του ΑΟ Διαβολιτσίου στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, θα μεταβεί στην πρωτεύουσα για σπουδές και συμφώνησε με την πρωταθλήτρια ΕΠΣΑΝΑ για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Με την προσθήκη αυτή, ο Αστέρας αποκτά ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα στη θέση του πορτιέρο, αφού πλέον ο Μαρινάκης, δεν θα είναι μόνος του, αλλά θα έχει κι έναν ακόμη δυνατό και ανταγωνίσιμο παρτενέρ.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αστέρας Βάρης: Οι σπουδές έστειλαν τον Καλογερόπουλο στη Βάρη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.