Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αστέρας Βάρης: Ο «στρατηγός» Ναπολέοντας προτίμησε τη Βάρη

Σε δυνατή μεταγραφική κίνηση προχωρά ο Αστέρας Βάρης καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον ποιοτικό και ταλαντούχο Ναπολέοντα Γκούμα.
Αστέρας Βάρης: Ο «στρατηγός» Ναπολέοντας προτίμησε τη Βάρη

Αστέρας Βάρης: Το πρώτο δείγμα γραφής και τα πρώτα μηνύματα, για το πώς θέλει να παίξει το παιχνίδι στο εθνικό πρωτάθλημα ο Δημήτρης Πάπιος φάνηκε από την πρώτη του μεταγραφική κίνηση και τη συμφωνία που έκλεισε με τον Ναπολέοντα Γκούμα.

Έναν παίκτη που πολλοί θα ήθελαν να είχαν στη φαρέτρα τους και πολλοί προπονητές θα επιθυμούσαν να σχεδιάσουν πάνω του, τη νέα προσπάθεια. Τυχερός ο Μιχάλης Κάτσικας, αφού πράγματι θα έχει στα χέρια του, έναν από τους πιο καλούς και ποιοτικούς παίκτες, του περσινού πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής, με γεμάτη χρονιά στην Κηφισιά. Έχει αγωνιστεί σε Θύελλα Ραφήνας, ΑΟ Γλυφάδας, Αήττητο Σπάτων, ενώ έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις υποδομές του Πανιωνίου.

Ελεύθεροι οι Μαγγίνας και Μάναλης

Κι ενώ ο Ναπολέων Γκούμας είναι το πρώτο μεταγραφικό αστέρι , παρελθόν για την ομάδα αποτελούν ο Γιώργος Μαγγίνας και Σταύρος Μάναλης. Δυο παίκτες που πράγματι στα τρία αυτά χρόνια που φόρεσαν τη φανέλα των κυανών, βοήθησαν στα μέγιστα, ώστε η ομάδα να έχει πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο με αποκορύφωμα τη φετινή άνοδο. Σχετική είναι η ανακοίνωση του συλλόγου που αναφέρει τα εξής: «Επέστρεψαν πριν τρία Χρονια στον Αστερα μας για να επανέλθει η ομάδα μας στην Γ εθνική κατηγορία , ο στόχος επιτευχθεί !!

Οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις ομως δεν τους δίνουν την δυνατότητα να συνεχίσουν αυτό το όμορφο ταξίδι .<Ο Γιώργος Μαγγινας και ο Σταυρος Μαναλης ειναι ένα κομμάτι από την Ιστορια του Αστερα μας και τους ευχαριστούμε πολυ για ολα αυτά που προσέφεραν για να φτάσει ο Αστερας μας ψηλα ,ευχόμαστε στο αμμεσο μέλλον να μπορουν να ακολουθήσουν ξανά την ομάδα για καινούργιες επιτυχίες !! Καλη συνέχεια Γιώργο και Σταύρο ο Αστερας μας θα ειναι παντα το σπίτι σας». Πληροφορίες λένε πως έχουν κλείσει στον Ολυμπιακό Αγ Στεφάνου και είναι θέμα ημερών να ανακοινωθούν και επίσημα.

Μάναλης: «Ο Αστέρας επιστρέφει εκεί που πρέπει να είναι»

Μπορεί ο Σταύρος Μάναλης, να αποχωρεί από την ομάδα που για τρια χρόνια έζησε έντονες συγκινήσεις , όμως δεν παρέλειψε μέσω δηλώσεών του να ευχαριστήσει την ομάδα, τον πρόεδρο του συλλόγου Δημήτρη Πάπιο και φυσικά τους συμπαίκτες του, λέγοντας τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Αστέρα Βάρης και ιδιαίτερα τον πρόεδρό του Δημήτρη Πάπιο, για την ειλικρινή πάνω απ’ όλα συνεργασία που είχαμε, στο διάστημα αυτό.

Από τη μεριά μου έκανα τα πάντα κι έδωσαν τον καλύτερό μου εαυτό, έχοντας πάντα ως στόχο να πηγαίνει η ομάδα από το καλό στο καλύτερο και βεβαίως να βάλω κι εγώ από τη μεριά μου ένα πολύτιμο λιθαράκι στην άνοδο. Μια άνοδος που ήρθε, έστω και καθυστερημένα. Φεύγω χαρούμενος και γεμάτος γιατί ακριβώς έδωσα και εισέπραξα σεβασμό. Ο Αστέρας είναι μια μεγάλη ομάδα, γιατί έτσι έχουν γαλουχηθεί ολοι όσοι και με κάθε τρόπο ασχολούνται μαζί του και επιστρέφει εκεί που πρέπει να είναι. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους, διοίκηση και προπονητικό τιμ, μα πάνω από όλα στους συμπαίκτες μου. Καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής».

 Αστέρας Βάρης: Νέος γυμναστής ο Μπαλής

Με επίσημη ανακοίνωσή της η διοίκηση έκανε γνωστή τη συμφωνία της με τον Νίκο Μπαλή. Αναλυτικά αναφέρει: «Ο ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 με τον γυμναστή Μπαλή Νίκο, ο οποίος εχει εργαστεί με επιτυχία στον ΓΣ ΜΑΡΚΟ & ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟ. Η οικογένεια του ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αστέρας Βάρης: Ο «στρατηγός» Ναπολέοντας προτίμησε τη Βάρη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.