Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αστέρας Βάρης: Το φάντομ μένει…προσγειωμένο!

Ο Γιώργος Μαρινάκης ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «κυανούς» και έπεται συνέχεια...
Αστέρας Βάρης: Το φάντομ μένει…προσγειωμένο!

Τι μπορεί να πει κανείς για το ιπτάμενο… «αστέρι» του Αστέρα Βάρης. Κάθε χρόνο, ο Γιώργος Μαρινάκης, κατεβάζει ρολά και κάνει δύσκολη τη ζωή των αντιπάλων του επιθετικών, με τους τελευταίους δίκαια να τον βρίζουν!

Ο Γιώργος Μαρινάκης, που γι αυτόν είναι η αναφορά, είναι από τους πρώτους που μένει, και δίκαια ξενικά το νέο ρόστερ να κτίζεται από τη θέση αυτή. Καταλυτική η παρουσία του στη φετινή άνοδο κι ένας παίκτης, που άξια θεωρείται ο κορυφαίος πορτιέρο της ΕΠΣΑΝΑ.

Σωστή λοιπόν η κίνηση της διοίκησης Πάπιου, να γίνει η εκκίνηση των ανανεώσεων. Κάνοντας την αρχη από μια θέση, που παίζει πολύ σπουδαίο ρόλο σε έναν αγώνα και κατ’΄επέκταση σε όλο το πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαρινάκης που τη χρονιά που πέρασε και ήταν κουτσουρεμένη αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια, ενώ με τη σπουδαία του απόδοση, στάθηκε αιτία να δεχθεί μόνον 11 γκολ σε σύνολο 22 αγώνων!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστέρας Βάρης: Ανανέωσε ο Κατσικάς και σηκώνει… μανίκια

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αστέρας Βάρης: Το φάντομ μένει…προσγειωμένο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.