FOOTBALL LEAGUE

Αιγάλεω: Με Παλτόγλου στη Football League, αν…

Όλα όσα έγιναν στην έκτακτη συνέντευξη τύπου για την επόμενη μέρα του Σίτι
Αιγάλεω: Με Παλτόγλου στη Football League, αν…

Την απόφασή της να αποχωρήσει από το Αιγάλεω οριστικά εξέφρασε για ακόμα μία φορά η οικογένεια Παλτόγλου, αν δεν υπάρξουν άνθρωποι που θα στηρίξουν οικονομικά την ομάδα στη Football League.

Στην έκτακτη συνέντευξη τύπου που παρέθεσε η διοίκηση την Παρασκευή (17/5) και η οποία διήρκεσε περίπου δύο ώρες, ο πρόεδρος Άρης Παλτόγλου εμφανίστηκε απογοητευμένος απ’ όλα όσα έγιναν τη φετινή σεζόν.

Το αφεντικό του ποδοσφαιρικού τμήματος, όντας εις βάθος στεναχωρημένος, ξεκαθάρισε από την αρχή πως δεν πρόκειται να συνεχίσει να ηγείται του συλλόγου, τόσο για οικονομικούς λόγους, όσο και για ηθικούς.

Έκανε έναν μίνι απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε, αναφέρθηκε σε καταστάσεις που τον πλήγωσαν και δεν του επέτρεψαν να χαρεί τη μεγάλη επιστροφή του Σίτι στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Μίλησε για τα χρήματα που έχει δαπανήσει εδώ και 4,5 χρόνια, προκειμένου το Αιγάλεω να ζήσει ξανά στιγμές χαράς και γενικά ο Παλτόγλου ξεκαθάρισε στους παρευρισκομένους πως δεν μπορεί να συνεχίσει υπό αυτές τις προϋποθέσεις.

Υποστήριξε, όμως, ξεκάθαρα πως θα συνεισφέρει οικονομικά στην ομάδα, αρκεί να βρεθεί ένας αξιόπιστος επενδυτής, ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας από τη νέα σεζόν.

Γι’ αυτό και βρίσκεται σε αναζήτηση επιχειρηματία, ο οποίος θα μπει μπροστά και τον οποίο θα στηρίξει με ένα σημαντικό ποσό, από την στιγμή που τα έξοδα στη Football League είναι πάρα πολλά.

Τόσο ο Άρης Παλτόγλου, όσο και ο πατέρας του Γιάννης Παλτόγλου διεμήνυσαν σ’ όλους πως δεν μπορούν να αντέξουν άλλο την εσωστρέφεια, αλλά και την ελάχιστη στήριξη του κόσμου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι φέτος πουλήθηκαν μόλις 232 εισιτήρια διαρκείας!

Αιγάλεω-Παλτόγλου: Η επόμενη μέρα

Όπως είναι φυσικό, μία τέτοια κατάσταση δεν χαροποίησε κανέναν από τους παρευρισκομένους, οι περισσότεροι εκ των οποίων ανέφεραν ότι η οικογένεια Παλτόγλου είναι η καλύτερη διοίκηση του Αιγάλεω των τελευταίων χρόνων.

Ζήτησαν από τον Άρη και τον κ. Γιάννη να μην πάρουν μία τέτοια απόφαση, η οποία μπορεί να προβεί ως καταστροφική για τον σύλλογο.

Προς το παρών δεν τίθεται θέμα η οικογένεια να… πηδήξει από το καράβι και να αφήσει την ομάδα… στα κρύα του λουτρού.

Γι’ αυτό και την προσεχή Τρίτη (21/5) θα δώσει το παρών στην πρώτη συνάντηση των 8 πρωταθλητών της Γ’ εθνικής με τον Λεωνίδα Λεουτσάκο στα γραφεία της Football League.

Εκεί θα γίνει μία πρώτη γνωριμία και ενημέρωση για το τι πρέπει να κάνει η κάθε ομάδα, προκειμένου να συμμετάσχει νομότυπα στην επαγγελματική κατηγορία.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η διοίκηση Παλτόγλου θα αναλάβει τις όποιες υποχρεώσεις για να γίνει η σύσταση της ΠΑΕ και το Αιγάλεω να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, με ποιο διοικητικό σχήμα και με ποια πρόσωπα, αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει στο άμεσο μέλλον.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αιγάλεω: Με Παλτόγλου στη Football League, αν…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.