FOOTBALL LEAGUE

Στη Football League ο Ιάλυσος Ρόδου μετά από 19 χρόνια!

Η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου χρίστηκε πρωταθλήτρια στον 6ο όμιλο
Στη Football League ο Ιάλυσος Ρόδου μετά από 19 χρόνια!

Πρωταθλητής χρίστηκε ο Ιάλυσος Ρόδου στον 6ο όμιλο της Γ’ εθνικής και πανηγύρισε την άνοδο στη Football League και μαθηματικά.

Επιστρέφοντας στα επαγγελματικά πρωταθλήματα μετά από 19 χρόνια.

Τελευταία φορά που οι Ροδίτες πήραν μέρος στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής ήταν τη σεζόν 1999-2000.

Η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο το παιχνίδι με τον Πανμοβριακό Ριόλου στην Κάτω Αχαΐα, τον οποίο κέρδισε με το ευρύ 4-0.

Από την αρχή της σεζόν, οι «ερυθροκίτρινοι» είχαν τη μεγαλύτερη σταθερότητα, δεν «έπεσαν» ποτέ από την κορυφή και δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος, εξασφάλισαν και μαθηματικά τον τίτλο.

Στο 11′ έγινε το 0-1 με πλασέ του Περογαμβράκη, ενώ στο 17’ ο Τσούπρος με κεφαλιά έβαλε τις βάσεις για τη νίκη, κάνοντας το 0-2.

Στο φινάλε του ημιχρόνου, ο Ιάλυσος Ρόδου πέτυχε και τρίτο γκολ. Ο Περογαμβράκης εκμεταλλεύθηκε το λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, έδωσε έτοιμο γκολ στον Παπαδόπουλο, ο οποίος έκανε το 0-3.

Το τελικό αποτέλεσμα (0-4) διαμόρφωσε ο Κωνσταντόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ

Αμέσως μετά το τέλος στήθηκε μεγάλο πανηγύρι στην Κάτω Αχαΐα, το οποίο θα συνοδευτεί στη «φιέστα» με τον Πανηλειακό.

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ ΡΙΟΛΟΥ (Ντίνος Σπυρόπουλος): Ζήγκος, Κάτσενος, Χαλκιόπουλος, Σπανός, Νιφηρόπουλος Π., Κοκκίνης, Νιφηρόπουλος Γρ., Κονίδας, Αγγελής, Παναγάκης, Πυρρής.

Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Ανδρούτσος, Κωσταντινόπουλος, Σταυλάς, Μακρυδημήτρης, Τσούπρος, Ρεκλείτης, Περογαμβράκης, Πετράκος, Δωματάς, Δελαπόρτας, Παπαδόπουλος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στη Football League ο Ιάλυσος Ρόδου μετά από 19 χρόνια!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.