Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ηλιούπολη – Αποκάλυψη: Μια ανάσα από Μαρουκάκη

Ο 30άχρονος στράικερ είναι δύσκολο να παραμείνει στην Καλλιθέα και τη νέα σεζόν
Ηλιούπολη – Αποκάλυψη: Μια ανάσα από Μαρουκάκη

Από το… παράθυρο η Ηλιούπολη βρέθηκε ξαφνικά στη Γ’ εθνική, έπειτα από απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ.

Υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Τσακογιάννη, ο οποίος είναι ο βασικός χρηματοδότης, η Ηλιούπολη έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει και να επιστρέψει άμεσα στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Γι’ αυτό και η απόφαση των ανθρώπων της ομάδας είναι η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού με έμπειρους ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν πολύ καλά την κατηγορία.

Στα πλαίσια αυτά και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, βασικός στόχος του «Ήλιου» είναι ο Ματθαίος Μαρουκάκης.

Ο 30άχρονος στράικερ προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με την Καλλιθέα, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άνοδό της στη νέα πλέον, Β’ εθνική που αναμένεται να σχηματιστεί μετά την επικείμενη αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

Έχοντας πλούσιες εμπειρίες από τα γήπεδα της Γ’ εθνικής, στην Ηλιούπολη αποφάσισαν να κινηθούν άμεσα για την απόκτησή του, μιας και δεν φαίνεται πως ο Λημνιός ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στην ομάδα του Ελ Πάσο.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται η τελική συνάντηση της διοίκησης με τον Μαρουκάκη, προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal, εκτός απροόπτου.

Θυμίζουμε ότι στον πάγκο της ομάδας βρίσκεται ο Σωτήρης Τζουμερκιώτης, ενώ τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή έχει αναλάβει ο πολύπειρος προπονητής Πέτρος Δημητρίου.

Κηφισιά – Αποκάλυψη: Ο Βέρμπης έφυγε, ο Περογαμβράκης έρχεται

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηλιούπολη – Αποκάλυψη: Μια ανάσα από Μαρουκάκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.