Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ιωνικός: Στήριξη από την ομάδα μπάσκετ

Ο Ιωνικός είναι αδιαίρετος και με ανακοίνωσή της, η Επιτροπή Μπάσκετ θα στηρίξει την προσπάθεια της ποδοσφαιρικής ομάδας στα μπαράζ ανόδου
Ιωνικός: Στήριξη από την ομάδα μπάσκετ

Ο Ιωνικός στο μπάσκετ πήρε την άνοδο για την Basket League. Τώρα ο ποδοσφαιρικός Ιωνικός παλεύει για την άνοδο στη Football League.

Μάλιστα το μπασκετικό τμήμα εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης και συσπείρωσης εν όψει του επαναληπτικού αγώνα με τον Αιολικό.

Στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα της Νίκαιας απέσπασε ισοπαλία 2-2 εκτός έδρας και τώρα στη Νεάπολη καλείται να σφραγίσει την πρόκριση.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο… μπασκετικός Ιωνικός αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Η Επιτροπή Μπάσκετ του Ιωνικού θέλει να εκφράσει τη στήριξή της στην ομάδα ποδοσφαίρου. Την Κυριακή η καρδιά της Νίκαιας χτυπά στη Νεάπολη.

Ευχόμαστε στη ποδοσφαιρική ομάδα του Ιωνικού μας να φτάσει στην επιτυχία και η λήξη του αγώνα-μπαράζ απέναντι στον Αιολικό να συνοδευτεί με την πολυπόθητη άνοδο.

Σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ, παίκτες και διοίκηση, θα βρισκόμαστε στο γήπεδο για να ενισχύσουμε, διπλά στους φίλους και οπαδούς του Ιωνικού, την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί.

Με τ’ Αστέρι στη Καρδιά μου Συνεχίζω».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιωνικός: Στήριξη από την ομάδα μπάσκετ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.