Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Καλλιθέα: Και επίσημα ο Μαρουκάκης

Ανακοινώθηκε από την ομάδα...
Καλλιθέα: Και επίσημα ο Μαρουκάκης

Ήρθε η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sportime για τη μεταγραφή-επιστροφή του Ματθαίου Μαρουκάκη στην Καλλιθέα, με την επίσημη ανακοίνωση. Οι «κυανόλευκοι» ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του 29χρονου επιθετικού.

«Στα γραφεία του συλλόγου συναντήθηκαν ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος Σπύρος Παπαδόπουλος και ο 29χρονος κεντρικός επιθετικός Ματθαίος Μαρουκάκης. Παρουσία του προπονητή Νίκου Παντέλη, προκειμένου να συζητήσουν την έναρξη της συνεργασίας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε, ο Σπύρος Παπαδόπουλος και ο Νίκος Παντέλης ανέλυσαν το πλάνο για τη νέα σεζόν. Και την επιθυμία τους ο σύλλογος να πρωταγωνιστήσει.

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με τους δύο άνδρες «να δίνουν τα χέρια» και τον Ματθαίο Μαρουκάκη να δηλώνει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Καλλιθέα, τον σύλλογο από τον οποίο ξεκίνησα την ποδοσφαιρική μου καριέρα και με ανέδειξε.

Ήρθα για πρώτη φορά όταν ήμουν 16 ετών, όπου αγωνιζόμουν στη Κ19 και μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω για πρώτη φορά επαγγελματίας.

Έχω περάσει υπέροχες στιγμές στο σύλλογο για έξι χρόνια που αγωνιζόμουν με τα χρώματα της ομάδας και ευελπιστώ να ζήσουμε και πάλι ωραίες στιγμές.

Την Καλλιθέα την νοιώθω οικογένειά μου και θα δουλέψω σκληρά μαζί με τους συμπαίκτες μου για να υλοποιήσουμε το πλάνο της Διοίκησης. Πιστεύω, εάν όλοι βάλουμε τα δυνατά μας, ο σύλλογος θα πρωταγωνιστήσει».

Ο Ματθαίος Μαρουκάκης είναι 29 ετών, αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός και έχει καταγράψει 226 επίσημες συμμετοχές στις επαγγελματικές κατηγορίες και το Κύπελλο Ελλάδας.

Η Διοίκηση της Καλλιθέας τον καλωσορίζει στον σύλλογο!».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καλλιθέα: Και επίσημα ο Μαρουκάκης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.