Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Παπαβασιλείου: «Υπάρχει η θέληση για το επόμενο επίπεδο»

Ο Σάκης Παπαβασιλείου αναφέρθηκε στην φετινή επιτυχία του Ιαλυσού
Παπαβασιλείου: «Υπάρχει η θέληση για το επόμενο επίπεδο»

Ο Ιάλυσος κατέκτησε την πρώτη θέση στον έκτο όμιλο της Γ’ Εθνικής και ο Σάκης Παπαβασιλείου είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος.

Ο Έλληνας προπονητής μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ για τον προβιβασμό της ομάδας στην επόμενη κατηγορία, την οποία μάλιστα ανέλαβε στα μέσα Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά ο Σάκης Παπαβασιλείου δήλωσε:

Για την επιτυχία του Ιάλυσου: «Μια πολύ επιτυχημένη χρονιά, με χαρές και συγκινήσεις. Ανέλαβα μία ομάδα με δυνατή διοίκηση. Πανηγυρίσαμε ύστερα από 23 χρόνια την άνοδο στα επαγγελματικά πρωταθήματα. Χαίρομαι που συνέβαλα κι εγώ ένα… λιθαράκι, προκειμένου η ομάδα να πανηγυρίσει την άνοδο».

Για το τι συνάντησε στον Ιάλυσο: «Οικονομική σταθερότητα και δουλέψαμε σε επαγγελματικά πρότυπα, σε καλές συνθήκες, όσον αφορά το επίπεδο στη Γ’ Εθνική.

Θα πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα όμως, ώστε ο Ιάλυσος να πρωταγωνιστήσει και στο επόμενο επίπεδο. Βασικός παράγοντας είναι οι συνθήκες εργασίας και όχι μόνο για τον Ιάλυσο, αλλά σε γενικό πλαίσο».

Για το ποιοι είναι αυτοί οι παράγοντες: «Να υπάρχει η οικονομική σταθερότητα, αλλά να υπάρχουν και οι εγκαταστάσει κλπ, προκειμένου να αξιοποιούμε τους παίκτες μας.

Αυτά τα δέκα χρόνια βιώνω μια κατάσταση που οι πρόεδροι δίνουν μεγάλα συμβόλαια, αλλά όχι τη βαρύτητα που πρέπει για να φτιάξουν τις υποδομές».

Για το αν μπορεί μια νησιωτική ομάδα να στηρίξει αυτές τις αλλαγές: «Βάση με αυτά που ξέρω και συζητώ με τον πρόεδρό μου, καθώς για τις άλλες ομάδες δεν γνωρίζω, αυτό που μετράει είναι να υπάρχει η θέληση και σε εμάς υπάρχει.

Υπάρχουν οι βάσεις και θεωρώ πως θα υπάρξουν αλλαγές προς το καλύτερο σε αυτό το κομμάτι».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παπαβασιλείου: «Υπάρχει η θέληση για το επόμενο επίπεδο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.