Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ρόδος: «Άρπαξε» Καψάλη από τα Τρίκαλα

Ο 26χρονος αμυντικός που έμεινε ελεύθερος από τη Δόξα Δράμας βρισκόταν σε συζητήσεις με τα Τρίκαλα, ωστόσο η πρόταση των «ελαφιών» ήταν καλύτερη
Ρόδος: «Άρπαξε» Καψάλη από τα Τρίκαλα

Η πρώτη μεταγραφική κίνηση των νησιωτών για τη νέα σεζόν είναι ηχηρή.

Σεφτέ στις μεταγραφές για τη νέα αγωνιστική περίοδο έκανε η Ρόδος με την απόκτηση του Στέργιου Καψάλη.

Ο 26χρονος αμυντικός που έμεινε ελεύθερος από τη Δόξα Δράμας βρισκόταν σε συζητήσεις με τα Τρίκαλα, ωστόσο η πρόταση των «ελαφιών» ήταν καλύτερη.

Την περασμένη σεζόν ο Καψάλης πραγματοποίησε 16 εμφανίσεις και πέτυχε 1 γκολ στο πρωτάθλημα της Super League 2, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Πανσερραϊκό και Βέροια.

Ρόδος: Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«ΞΕΚΙΝΑΜΕ: Ανακοινώνουμε την πρώτη μεταγραφή!

Η Ρόδος ξεκινά τις ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών για την νέα σεζόν. Στο νέο πρωτάθλημα ο στόχος της Ρόδου είναι η μεγαλύτερη εθνική κατηγορία και με τον στόχο αυτό προετοιμάζει την καλύτερη ομάδα που είχε ποτέ!

Οι φίλοι της Ρόδου θα πρέπει να είναι από δω και πέρα περήφανοι για την ΜΕΓΑΛΗ ομάδα τους!

Πρώτη μεταγραφή που ανακοινώνουμε, ο Στέργιος Καψάλης.

Ο ποδοσφαιριστής έχει αγωνισθεί σε Δόξα Δράμας, Βέροια, Πανσερραϊκό και Αρη Θεσσαλονίκης. Είναι 25 ετών (23/11/1994). Παίζει σέντερ μπακ, έχει ύψος 1.86 και είναι αριστεροπόδαρος.

Η Ρόδος τον καλωσορίζει και του εύχεται μαζί να κάνουμε τα όνειρα χιλιάδων φιλάθλων μας πραγματικότητα: Να πανηγυρίσουμε μια ακόμη άνοδο, την Τρίτη στη σειρά με την ομάδα μας να μπαίνει πανηγυρικά στην Super League».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρόδος: «Άρπαξε» Καψάλη από τα Τρίκαλα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.