Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σοκ στο Κερατσίνι: Ποδοσφαιριστής υπέστη ρήξη νεφρού!

Ο άτυχος Μπόρις υπεβλήθη σε πετυχημένη εγχείριση αφαίρεσης νεφρού και όλη η ομάδα αφιέρωσε τη νίκη σε εκείνον
Σοκ στο Κερατσίνι: Ποδοσφαιριστής υπέστη ρήξη νεφρού!

Μπορεί το Κερατσίνι να επικράτησε με 1-0 του Ηλυσιακού για την 13η αγωνιστική στη Γ’ εθνική, όμως, η σκέψη όλων στον σύλλογο του Πειραιά βρίσκεται στον άσο της ομάδας, Μπόρις Χαλβατζίου.

Ο 18άχρονος ποδοσφαιριστής στην προπόνηση της Παρασκευής (13/12) τραυματίστηκε σε μια φάση χτυπώντας στα κάγκελα.

Μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου μετά από εξετάσεις οι γιατροί τον έστειλαν στο σπίτι του.

Όμως, το πρωί του Σαββάτου (14/12) το παιδί ξύπνησε αιμορραγώντας, με αποτέλεσμα να μεταβεί στο Θριάσιο, όπου διαπιστώθηκε με εσωτερική αιμορραγία, ενώ ήταν θέμα λεπτών ακόμα να χάσει και τη ζωή του.

Ο άτυχος Μπόρις υποβλήθηκε σε επιτυχημένη εγχείρηση αφαίρεσης νεφρού και όλη η ομάδα αφιέρωσε τη νίκη σε εκείνον με την ευχή να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και οι δυο ομάδες έμειναν με δέκα από το πρώτο μέρος λόγω αποβολών των Χατσησοφρωνίου(33′) και Ρόπα Ηλ. (36′) με δεύτερη κίτρινη.

Στο 31′ οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι σε εκτέλεση του Ντουρμίσι που απέκρουσε ο Κοντοπίδης.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση σημείωσε στο 71′ ο νεοεισελθών Καρέλης, το οποίο πανηγυρίστηκε έξαλλα.

Κερατσίνι: Κούμπουλα, Σκεντεράι, Μηλιώτης, Τριμπόνιας, Βαττής (86’ λ.τρ. Αγγελάκης), Στρίγγας, Κουλουριώτης (58’ Καρέλης), Χαρίτος (72’ Γκουριώτης), Ελέζι, Χατζησοφρωνίου, Ντουρμίσι (60’ Νικολέτος).

Ηλυσιακός (Γιώργος Αρχοντάκης): Κοντοπίδης, Ζουμπουλάκης, Ρόπας Ηλ., Μπουσάι, Σαμιώτης, Αμανατίδης (63’ λ.τρ. Ρόπας Κ.), Νομικός, Μουκίδης (75’ Γιαβρούδης), Κονδύλης, Μενδρινός, Χαραλάμπους (71’ λ.τρ. Ζαφείρης).

Μάλιστα, μετά τη νίκη με τον Ηλυσιακό που αφιερώθηκε σε εκείνον, το ποδοσφαιρικό τμήμα έτρεξε στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο Χαλβαντζίου για να του συμπαρασταθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Football League Στοίχημα 15/12 | Λάππας: Άσοι και διπλά που κατρακύλησαν

Αν θέλετε περισσότερα προγνωστικά μπορείτε να δείτε με ένα κλικ στο betarades.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σοκ στο Κερατσίνι: Ποδοσφαιριστής υπέστη ρήξη νεφρού!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.