Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τριγλία Ραφήνας: Ευχαριστημένος ο Ασλάνογλου

Ικανοποιημένος με την πορεία της Τριγλίας Ραφήνας ο Στάθης Ασλάνογλου
Τριγλία Ραφήνας: Ευχαριστημένος ο Ασλάνογλου

Τη δική της προετοιμασία έχει αρχίσει η Τριγλία Ραφήνας, προκειμένου να είναι έτοιμη για νέα χρονιά και να υλοποιήσει τους στόχους της.

Η ομάδα της Ραφήνας, δίνει και τα πρώτα της φιλικά παιχνίδια, για να βγουν και τα αρχικά συμπεράσματα για τη δουλειά που γίνεται.

Μάλιστα δηλώσεις πραγματοποίησεις πραγματοποίησε και ο προπονητής της ομάδας, Στάθης Ασλάνογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Αθηναϊκός: Αποχώρησε ο Θανάσης Παπαζαφείρης

«Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδος. Βέβαια δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τη συνέχεια, διότι δεν ξέρω τι θα βγάλουμε. Όμως αναλογικά πρέπει να εμφανιστούμε καλύτεροι από πέρσι.

Οι προσθήκες ήταν καλές , ενώ ήρθαν παίκτες που θα βοηθήσουν και θα ανεβάσουν το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδος. Δουλεύουμε μεθοδικά και σκληρά και αυτό θα πρέπει να κρατήσουμε ως ουσία. Τα μηνύματα βέβαια είναι θετικά, ενώ το κλίμα άριστο. Επιπλέον είμαι ευχαριστημένος και από τους μικρούς, οι οποίοι σημειωτέον φέτος θα έχουν στα πόδια τους μια επιπλέον χρονιά», ήταν τα λόγια του για την Τριγλία Ραφήνας.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τριγλία Ραφήνας: Ευχαριστημένος ο Ασλάνογλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.