ΙΣΠΑΝΙΑ

Ρεάλ Μαδρίτης: «Βασιλικό» ντόμινο στα χαφ (vids)

Η Ρεάλ Μαδρίτης καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις κεντρικούς χαφ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.
Ρεάλ Μαδρίτης: «Βασιλικό» ντόμινο στα χαφ (vids)

Η Ρεάλ Μαδρίτης καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις κεντρικούς χαφ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Είναι ένα «καυτό» καλοκαίρι για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτή τη μεταγραφική περίοδο την περίμεναν με ανυπομονησία στη Μαδρίτη, αφού υπάρχει μεγάλη δίψα για επιστροφή στις επιτυχίες.

Ήδη έχουν γίνει ορισμένες σημαντικές κινήσεις για τους «μερένγκες». Αζάρ και Γιόβιτς αναμένεται να αποτελέσουν δυνατό δίδυμο στην επίθεση, ενώ υπήρξε και αμυντική θωράκιση με τους Φερλάν Μεντί και Εντερ Μιλιτάο.

Τώρα, ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει βγει στην αναζήτηση για κεντρικό χαφ. Μόντριτς και Κρόος τράβηξαν… μόνοι τους «κουπί» την περασμένη χρονιά και ο Γάλλος θέλει να «θωρακίσει» τον άξονα και να προσθέσει ποιότητα. Κυρίως, χρειάζεται παίκτη που να μπορεί να παίξει πίσω από τον επιθετικό. Στη λίστα του υπάρχουν τρεις παίκτες από τρεις διαφορετικές ομάδες. Όμως, υπάρχει ένα πρόβλημα εδώ.

Όποια από αυτές πουλήσει ποδοσφαιριστή στη Ρεάλ, αλλάζει όλος ο προγραμματισμός. Οπως είναι λογικό, μεγάλο κριτήριο θα παίξει και η τιμή του εκάστοτε παίκτη.

Πολ Πογκμπά 

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει γεμίσει… γαλλόφωνους την ομάδα και δεν θα έλεγε όχι στο να προσθέσει ακόμη έναν που να ομιλεί τη συγκεκριμένη γλώσσα. Ο Πολ Πογκμπά εξέφρασε προσφάτως την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στη Ρεάλ τρίβουν τα χέρια τους. Είναι ο πρώτος στη λίστα του «Ζιζού», αλλά το μόνο αρνητικό στην όλη υπόθεση είναι η τιμή του (κοντά στα 180 εκατομμύρια ευρώ). Και ήδη έχουν δοθεί πολλά για τον Αζάρ. Πάντως, η ομάδα του Σόλσκιερ θα «ξεγυμνωθεί» στο κέντρο σε περίπτωση αποχώρησης του Πογκμπά και για καλό και για κακό, έχει βγει στην αγορά.

Κρίστιαν Έρικσεν

Ένας παίκτης που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πορεία της Τότεναμ μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Κρίστιαν Ερικσεν αρέσει εδώ και πολύ καιρό στη Ρεάλ και ιδιαιτέρως στον Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Δανός θέλει να δοκιμάσει αλλού την τύχη του, ενώ η τιμή του είναι στάνταρ: 120 εκατομμύρια ευρώ. Τόσα θέλει ο Ντάνιελ Λίβι για τον χαρισματικό μέσο. Οι «μερένγκες» έχουν ψωνίσει κι άλλες φορές από τα «σπιρούνια», χαρακτηριστικές είναι άλλωστε οι περιπτώσεις των Μόντριτς και Μπέιλ. Για τον δεύτερο, μάλιστα, είχε ακουστεί ότι θα έμπαινε ως έμψυχο αντάλλαγμα σε περίπτωση μετακίνησης του Ερικσεν στη Μαδρίτη.

Τανγκί Εντομπελέ

Ο Γάλλος άσος της Λιόν μπήκε προσφάτως στη λίστα του Ζιντάν. Ο 22χρονος έβγαλε… μάτια στα δύο χρόνια που έπαιξε υπό τις οδηγίες του Μπρούνο Ζενεσιό και ήδη βρίσκεται στη λίστα μεγάλων ομάδων της Ευρώπης. Ο Εντομπελέ έχει δύο πλεονεκτήματα σε σχέση με τις άλλες δύο περιπτώσεις για τη Ρεάλ. Αφενός είναι μικρότερος σε ηλικία, άρα υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης κι αφετέρου είναι φθηνότερος, μιας και κοστίζει κάτι παραπάνω από 80 εκατομμύρια ευρώ. Αν πάντως, η Ρεάλ πάει για τον Ερικσεν, τότε δεν αποκλείεται να ανοίξει ο δρόμος για να πάει ο Εντομπελέ στην Τότεναμ. Παίζει και αυτό το σενάριο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρεάλ Μαδρίτης: «Βασιλικό» ντόμινο στα χαφ (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Θάνος Λακιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.