ΙΤΑΛΙΑ

Γιουβέντους: Έκανε δικό της τον Μερίχ Ντεμιράλ

Η Γιουβέντους έδωσε 18 εκατ. για 21χρονο Τούρκο αμυντικό
Γιουβέντους: Έκανε δικό της τον Μερίχ Ντεμιράλ

Στην ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής προχώρησε η Γιουβέντους καθώς απέκτησε τον Μερίχ Ντεμιράλ.

Ο Μερίχ Ντεμιράλ άφησε την επαρχία της Μόντενα και θα ζήσει, πλέον, σε αυτή του Τορίνο.

Η Γιουβέντους συμφώνησε με τη Σασουόλο και απέκτησε τον 21χρονο Τούρκο κεντρικό αμυντικό.

Η «βέκια σινιόρα» έβγαλε από το ταμείο της 18 εκατ. ευρώ για να ολοκληρώσει την μετακίνηση του Ντεμιράλ.

Ο Τούρκος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας πενταετούς διάρκειας με τους πρωταθλητές Ιταλίας και αναμένεται να βοηθήσει αρκετά την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι ενόψει της σεζόν που έρχεται.

Γιουβέντους: Ο ελεύθερος Ραμπιό και οι άλλοι

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι τέτοια. Κάνοντας δικό της τον Αντριάν Ραμπιό, επιβεβαιώνει ότι κάτι έχει, κάτι ξέρει που οι υπόλοιποι αγνοούν αναφορικά με τα έξυπνα deal.

Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη η ικανότητά της να αποκτάει ως ελεύθερους, παίκτες που αν τους αγόραζε, θα έπρεπε να δώσει πολλά (μα πολλά…) εκατομμύρια ευρώ. Να βρίσκει τα κατάλληλα επιχειρήματα ώστε να είναι σε θέση να νικάει μόνιμα τον ανταγωνισμό.

Ο 24χρονος Γάλλος προστίθεται σε μία λίστα που περιλαμβάνει εκλεκτά ονόματα. Στα χρόνια των 10s, το φαινόμενο έχει γίνει λατρεμένη συνήθεια για τη Γιούβε, σχεδόν κάθε χρόνο το κάνει. Αν μάλιστα το πηγαίναμε λίγο πιο πίσω (2009), θα μπορούμε να προσθέσουμε και τον Φάμπιο Καναβάρο.

Κατά χρονολογική σειρά και αρχής γενομένης από το 2011: Αντρέα Πίρλο, Πολ Πογκμπά, Φερνάντο Γιορέντε, Κίνγκλεϊ Κομάν, Σάμι Κεντίρα, Ντάνι Αλβες, Εμρέ Τσαν και Ααρον Ράμσεϊ. Ολοι τους αφίχθησαν στο Τορίνο με μόνο κόστος για τη Γιούβε αυτό του συμβολαίου τους. Εντυπωσιακό, εντυπωσιακότατο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιουβέντους: Έκανε δικό της τον Μερίχ Ντεμιράλ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.