ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Στη Ριζούπολη δεν χτυπήθηκε κανείς»

Συνέντευξη στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας το «Φως», έδωσε ο παρατηρητής του αγώνα της Ριζούπολης, μιλώντας για τον αγώνα και τα όσα έγιναν εκείνη την ημέρα. Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Μπαλόκας, τόνισε ότι κανείς δε χτυπήθηκε στην αναμέτρηση αυτή, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, με την ατμόσφαιρα να είναι πολύ… καυτή. Αναλυτικά τα όσα είπε: Ριζούπολη...
«Στη Ριζούπολη δεν χτυπήθηκε κανείς»

Συνέντευξη στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας το «Φως», έδωσε ο παρατηρητής του αγώνα της Ριζούπολης, μιλώντας για τον αγώνα και τα όσα έγιναν εκείνη την ημέρα.

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Μπαλόκας, τόνισε ότι κανείς δε χτυπήθηκε στην αναμέτρηση αυτή, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, με την ατμόσφαιρα να είναι πολύ… καυτή.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Ριζούπολη λοιπόν. Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-0. Τι θυμάστε;

«Τι να πρωτοθυμηθώ… Με κράζουν οι Παναθηναϊκοί όλα τα χρόνια. Να μας πουν τι έγινε στο άλλο ντέρμπι στη Λεωφόρο που ήμουν παρατηρητής της ΕΠΑΕ και γύριζα στα νοσοκομεία όλη νύχτα τον Ευθυμιάδη. Στις 6.00 το πρωί είχα επιστρέψει σπίτι μου! Οι εικόνες που ήταν ματωμένος ο διαιτητής από Παναθηναϊκούς μέσα στον αγωνιστικό χώρο έκαναν το γύρο του κόσμου. Να μας πουν και για τους κοριούς που βρέθηκαν στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο».

Πάμε στη Ριζούπολη.

«Ήταν καυτή η ατμόσφαιρα. Όμως ούτε διαιτητής χτυπήθηκε, ούτε αντίπαλος παίκτης ή παράγοντας. Ούτε χτυπήθηκε ουδείς αξιωματούχος. Και ήταν 2.000 Παναθηναϊκοί στο γήπεδο! Οι οποίοι στο τέλος έβαλαν φωτιές, έσπαγαν καθίσματα και τα πέταγαν μέσα. Ναι, έγιναν γεγονότα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Όμως πήγε ο Φιλιππίδης στην Παιανία και είπε τους παίκτες του Παναθηναϊκού “κότες”! Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού! Και διαλύσανε την ομάδα τους».

Ποια ήταν τα γεγονότα τα ασυνήθιστα;

«Την ώρα που ήρθε το πούλμαν του Παναθηναϊκού, ήταν 2.000 οπαδοί του Ολυμπιακού έξω από το γήπεδο στα 20 μέτρα. Πετάχτηκαν μπουκάλια αλλά δεν τραυματίστηκε κανείς. Πετάγανε μπουκάλια και από πάνω από τις εξέδρες. Να σου πω κάτι; Αν ήμουν εγώ στον Παναθηναϊκό θα έπαιρνα το πούλμαν και θα έφευγα».

Έχετε ξαναδεί τέτοια καυτή ατμόσφαιρα στον Ολυμπιακό, όσο εκείνη τη μέρα;

«Όχι. Και ήταν έξυπνα οργανωμένη. Σε δύο σημεία θα σταθώ. Είχαμε συμφωνήσει με την αστυνομία πάνω από τη φυσούνα με σχήμα Π, σε 9 σειρές να έρθουν να κάτσουν τα ΜΑΤ. Όμως πριν έρθουν τα ΜΑΤ, ώρες πριν, έγινε εισβολή από τη ΘΥΡΑ 7 και έπιασαν όλες τις θέσεις γύρω από τη φυσούνα, δίπλα στη φυσούνα, πάνω από τη φυσούνα, ως πάνω- πάνω στην εξέδρα! Άντε να τους βγάλεις από εκεί».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Στη Ριζούπολη δεν χτυπήθηκε κανείς»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.