STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 2-0: Δίκαια 4ος

Φελίπε Μπρούνο και Ευθύμης Κουλούρης τα γκολ των νικητών
Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 2-0: Δίκαια 4ος

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 2-0: Δίκαια στην 4η θέση η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι.

O Νταμίρ Κάναντι παρέταξε τον Ατρόμητο σε διάταξη 4-2-3-1, χρησιμοποιώντας τον 17χρονο Χρήστο Μανδά κάτω από τα γκολπόστ.

Στον αντίποδα, ο Γιώργος Δώνης έδωσε το «βάπτισμα του πυρός» στον επίσης 17χρονο Ανδρέα Αθανασακόπουλο.

Μετά το πρώτο τέταρτο ο Ατρόμητος γύρισε σε 4-3-3 με τριάδα τους Νάτσο, Μάντσον, Μπρούνο και τους Ουγκράι-Ενσικουλού στα «φτερά».

Ο Παναθηναϊκός του 3-4-2-1 ήταν παντελώς ακίνδυνος, εξ ου και η απόφαση του Δώνη να αλλάξει πλευρές τους Χατζηγιοβάνη-Αθανασακόπουλο.

Ένα καλό σουτ του Χρήστου Δώνη στο 4’ (λίγο άουτ) και ένα φάουλ του Ρόλαντ Ουγκράι στο 12’ που απέκρουσε ο Κότσαρης ήταν τα highlights του α’ ημιχρόνου.

Δεκαεπτά φάουλ και πέντε κίτρινες έγραψαν τα πρώτα 45 λεπτά, αριθμοί που μαρτυρούν την εικόνα.

Στο ημίχρονο ο Δώνης αποφάσισε να βγάλει τους Μακέντα-Αθανασακόπουλο και να βάλει Εμμανουηλίδη-Χατζηθεοδωρίδη αντίστοιχα.

Το «πράσινο» 3-4-3 δεν άλλαξε κάτι, τουναντίον στο 61’ ο Ατρόμητος εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά με τον Ενσικουλού, ο Κουλούρης πήρε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο και ο Μπρούνο την προώθησε στα δίχτυα.

Αμέσως, ο Κάναντι έβαλε τον Ουάρντα στη θέση του Ουγκράι για να φρεσκάρει τη μεσοεπιθετική του γραμμή.

Ο Δώνης έριξε στη μάχη τον Καμπετσή αντί του Χατζηγιοβάνη (παρέμεινε το 3-4-3) και η «απάντηση» ήταν Μπουσούλατζιτς αντί Ενσικουλού.

Στο 72’ η σεμνή τελετή έλαβε τέλος, ξανά από κόρνερ (Ουάρντα), κεφαλιά Ρισβάνη και τρομερό βολέ του Κουλούρη.

Τυπική διαδικασία τα τελευταία λεπτά με τον Μούγιακιτς να μπαίνει αντί του Κουλούρη (καταχειροκροτήθηκε) και τον Ουάρντα να απειλεί με φάουλ στο 85’ (το έβγαλε ο Κότσαρης).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE του Ατρόμητος-Παναθηναϊκός

MVP: Ο Ευθύμης Κουλούρης. Δοκάρι στη φάση του πρώτου γκολ, τρομερή εκτέλεση στο δεύτερο.

UP: Η δουλειά του Ατρομήτου στα κόρνερ. Πανομοιότυπες εκτελέσεις, κεφαλιές, γκολ. Τόσο απλά…

DOWN: Η αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού στα κόρνερ. Μεγαλύτερη η ευθύνη του Χρήστου Δώνη.

ΓΚΟΛ: 61’ Μπρούνο, 72’ Κουλούρης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ο Άγγελος Ευαγγέλου δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 13’ Κιβρακίδης, 35’ Χατζηισαΐας – 20’ Ινσούα, 33’ Αθανασακόπουλος, 35’ Χ. Δώνης

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Κατράνης, Νάτσος, Μάντσον, Ουγκράι (62’ Ουάρντα), Ενσικουλού (71’ Μπουσούλατζιτς), Μπρούνο, Κουλούρης (81’ Μούγιακιτς).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Κότσαρης, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουρμπέλης, Χ. Δώνης, Χατζηγιοβάνης (65’ Καμπετσής), Αθανασακόπουλος (46’ Χατζηθεοδωρίδης), Μακέντα (46’ Εμμανουηλίδης).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 2-0: Δίκαια 4ος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάνος Ανδρουλάκης

Ο Μάνος Ανδρουλάκης σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και το 2006 έκανε την αρχή σε εβδομαδιαία εφημερίδα του Ηρακλείου Κρήτης. Από το 2009 μέχρι το 2015 εργάστηκε στην ιστοσελίδα Contra.gr. Στο Sportime επιμελείται τους αγώνες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και θέματα γύρω από την «πράσινη» επικαιρότητα.