SUPER LEAGUE 2

Δόξα Δράμας: Με τον κόσμο της στην Καλαμαριά

Χωρίς απουσίες ο Κώστας Ανυφαντάκης
Δόξα Δράμας: Με τον κόσμο της στην Καλαμαριά

Τους οπαδούς της στο πλευρό της θα έχει η Δόξα Δράμας στο εκτός έδρας ματς της Κυριακής (27/10) με τον Απόλλωνα Πόντου.

Την Τρίτη (22/10) οι «μαυραετοί» ενημέρωσαν ότι υπάρχει η δυνατότητα για μεμονωμένη μετακίνηση στο γήπεδο της Καλαμαριάς, με την τιμή του εισιτηρίου για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της Super League 2 να ανέρχεται σε 10 ευρώ.

Οι οπαδοί των Δραμινών θα πάρουν θέση στη Θύρα 6 και θα ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών του Κώστα Ανυφαντάκη για το διπλό.

Εν όψει Απόλλωνα ο 48χρονος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

Τη Δευτέρα (21/10) οι ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν σε αιματολογικές εξετάσεις, ώστε να αξιολογήσει την κατάστασή τους ο νέος γυμναστής Νίκος Μαντζουράνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Super League 2: Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Δόξα Δράμας

 

View this post on Instagram

 

Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη Ραφαήλ Σε ένα σαββατοκύριακο αγάπης, η Football League αποφάσισε να συμμετάσχει στην πανελλήνια προσπάθεια να μεταβεί ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ Γλωσσιώτης στη Βοστώνη για τη θεραπεία της Νωτιαίας Μυϊκής Ατροφίας τύπου Ι (SMA I) από την οποία πάσχει. Με τη σύμφωνη γνώμη και των 14 ΠΑΕ, έξω από κάθε γήπεδο της 4ης αγωνιστικής θα τοποθετηθεί ειδικός κουμπαράς και το ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα κατατεθεί απευθείας στον ειδικό λογαριασμό της MDA Ελλάς. Μπορούμε να ενισχύσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια συνδράμοντας στους κουμπαράδες που θα τοποθετηθούν έξω από το Δημοτικό Γήπεδο Ασπροπύργου, το Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, το Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού Βόλου, το Δημοτικό Στάδιο «Οικονομίδειο» Ρόδου, το Δημοτικό «Ανθή Καραγιάννη» Καβάλας, το Δημοτικό γήπεδο Νέας Τρίγλιας Χαλκιδικής και το Δημοτικό «Βουζουνεράκειο» Ιεράπετρας.

A post shared by Super League 2 Football League (@sl2fl_gr) on

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δόξα Δράμας: Με τον κόσμο της στην Καλαμαριά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.