SUPER LEAGUE 2

ΠΑΣ Γιάννινα – Καραϊσκάκης Άρτας 2-1: Με ανατροπή

Η ομάδα της Άρτας προηγήθηκε με τον Κούστα, ο ΠΑΣ το γύρισε με δύο γκολ του Λεό
ΠΑΣ Γιάννινα – Καραϊσκάκης Άρτας 2-1: Με ανατροπή

Χάρη σε δύο γκολ του Λεό στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 2-1 τον Καραϊσκάκη Άρτας.

Η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη προηγήθηκε στο 43′ με γκολ του Κούστα, αλλά οι γηπεδούχοι στο δεύτερο 45άλεπτο κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τοςυ σκορ.

Ο Λεό στο 52′ με δυνατό σουτ έφερε το ματς στα ίσα και στο 63′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής αξιοποιώντας την ασίστ του Μπουκουβάλα διαμόρφωσε το 2-1.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Περιστερίδης, Σκόνδρας, Γώγος, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Σιόντης, Καρτάλης, Ξύδας, Ράντοβατς, Ελευθεριάδης (28′ Λέο), Κρίζμαν. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Γιαννίκογλου, Πανουργιάς, Κάστρο, Πίτου Γκαρσία, Οικονομόπουλος, Λιάσος, Γροσδάνης, Πήλιος Ζώγκος.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Παπανίκου, Παναγιώτου, Καραγιαννίδης, Καπίας (42′ Βλάχος), Μασούρας, Ψιάνος, Χατζηστραβός, Αλμπάνης, Τσούτσης, Κούστα. Πάγκος: Δ. Παππάς, Μπουργάνης, Καψάλης, Παππάς, Γιαννιώτης, Μέτσε, Μελετίδης, Νταλακούρας, Γυφτοκώστας, Τερεζίου, Μαργώνης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Κάταγμα περόνης ο Ελευθεριάδης!

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του ΠΑΣ Γιάννινα καθώς ο Χρήστος Ελευθεριάδης υπέστη κάταγμα περόνης κατά τη διάρκεια του φιλικού με τον Καραϊσκάκη Άρτας.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου, ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον τρεις μήνες.

Στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ελευθεριάδης συγκρούστηκε με παίκτη της αρτινής ομάδας στη μεσαία γραμμή και σφάδαζε από τους πόνους στο αριστερό πόδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νώντας Παντελάκης: Επισήμως στον ΠΑΣ Γιάννινα

Άμεσα μπήκαν μέσα ο γιατρός του ΠΑΣ Σταύρος Ριστάνης και ο φυσιοθεραπευτής Φίλιππος Σκόρδος και εκτίμησαν την κατάσταση.

Επειδή, όμως, δεν υπήρχε φορείο, ο ποδοσφαριστής μεταφέρθηκε σηκωτός στα αποδυτήρια από τους συμπαίκτες του που ήταν στον πάγκο.

Η πρώτη ιατρική εκτίμηση λοιπόν, κάνει λόγο για κάταγμα περόνης, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για τουλάχιστον τρεις μήνες.

Αν χρειαστεί τελικά να γίνει χειρουργική επέμβαση, τότε ο χρόνος αποκατάστασης θα αυξηθεί.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: super-fm.gr

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣ Γιάννινα – Καραϊσκάκης Άρτας 2-1: Με ανατροπή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.