ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξάνθη: Φιλική νίκη κόντρα στην Καβάλα

Οι Θρακιώτες νίκησαν με 2-0 με γκολ των Φασίδη και Μπρίτο
Ξάνθη: Φιλική νίκη κόντρα στην Καβάλα

Φιλικό εορταστικού χαρακτήρα έδωσαν στην Καβάλα η Ξάνθη με τον ΑΟΚ. Οι Θρακιώτες επικράτησαν με 2-0 στη φιέστα των γηπεδούχων.

Οι «αργοναύτες» πήραν το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και ήθελαν να το πανηγυρίσουν. Υπέκυψαν, βέβαια, στην ανωτερότητα των φιλοξενούμενων. Τους χώριζαν, άλλωστε, δύο κατηγορίες.

Η Ξάνθη νίκησε με 2-0 και τα γκολ μπήκαν προς το φινάλε του αγώνα. Στο 79′ ο Φασίδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και στο 88′ ο Μπρίτο με πλασέ. Παρεμπιπτόντως, δεν αποκλείεται και για τους δύο αυτό να ήταν το τελευταίο τους ματς με την Ξάνθη.

ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς (30’ Γκαραβέλης, 62’ Σταθάκης), Κασάδο, Μπαξεβανίδης (75’ Φασίδης), Συλλά (75’ Ντίρεσταμ), Λισγάρας (75’ Αλμέιδα), Μελιόπουλος (46’ Μπρίτο), Τζουρίτσκοβιτς, Κοβάσεβιτς (75’ Τσάπαρης), Ντε Αμορίμ (62’ Σαρπόνγκ), Μπαριέντος (75’ Τενεκές), Κάστρο (46’ Χατζητερζόγλου).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξάνθη: Φιλική νίκη κόντρα στην Καβάλα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.