ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Έπαιξε για «το χαμόγελο του παιδιού»

Μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις αγάπης και ελπίδας πραγματοποιήθηκε στον Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου. Ένα διήμερο γεμάτο με δραστηριότητες και παιδικά χαμόγελα, το οποίο οργάνωσε για ακόμα μία χρονιά το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Ανεμόμυαλοι Club» για το «Χαμόγελο του Παιδιού». Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings έδωσε το «παρών» σε αυτή...
Ρέθυμνο: Έπαιξε για «το χαμόγελο του παιδιού»

Μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις αγάπης και ελπίδας πραγματοποιήθηκε στον Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου. Ένα διήμερο γεμάτο με δραστηριότητες και παιδικά χαμόγελα, το οποίο οργάνωσε για ακόμα μία χρονιά το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Ανεμόμυαλοι Club» για το «Χαμόγελο του Παιδιού». Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings έδωσε το «παρών» σε αυτή την σπουδαία κοινωνική προσπάθεια στηρίζοντας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το 8ο Φεστιβάλ Μουσικής, Χορού και Παιχνιδιού «Ας Παίξουμε για το Χαμόγελο».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Β’ Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Τάσος Τριαντάφυλλος, τα μέλη του Δ.Σ. Ηρακλής Μανουκαράκης και Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου, ο Υπεύθυνος Μάρκετνιγκ Βαλάντης Χόμπης, ο Ηλίας Γρίλιας από την ομάδα e-sports και αθλητές από την ομάδα Παίδων των τμημάτων υποδομών του Ρέθυμνο BC ήταν παρόντες και μέσα σε ένα μίνι γήπεδο μπάσκετ που στήθηκε στον Κήπο έπαιξαν με εκατοντάδες παιδιά.

Την τιμητική του είχε και ο πρώην καλαθοσφαιριστής της ομάδας μας Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος πήρε το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων, μοιράζοντας αυτόγραφα και φωτογραφίες στους μικρούς και μεγάλους θαυμαστές του.

Επίσης, την παράσταση έκλεψε… ο επαγγελματίας διασκεδαστής των παιδιών, η μασκότ της ομάδας μας Κερατούκλης. Η παρουσία του ήταν ξεχωριστή, δίνοντας διαφορετικό χρώμα σε αυτήν την πολύ σπουδαία εκδήλωση.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings συγχαίρει όσους διοργάνωσαν, βοήθησαν και στήριξαν αυτή τη γιορτή και δηλώνει πάντα παρούσα σε κάθε προσπάθεια που αναδεικνύει το κοινωνικό προφίλ και την ευαισθησία αυτής της πόλης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρέθυμνο: Έπαιξε για «το χαμόγελο του παιδιού»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.