ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Μαδέιρα – ΑΕΚ: Έτοιμη για την πρόκριση!

Πρώτος ημιτελικός στο Τσάλεντζ Καπ του χάντμπολ ανδρών (19:00) – Το πρόγραμμα στο πρωτάθλημα
Μαδέιρα – ΑΕΚ: Έτοιμη για την πρόκριση!

Την Πορτογαλική Μαδέιρα αντιμετωπίζει σήμερα (20:15) η ΑΕΚ, στον ημιτελικό του Τσάλεντζ Καπ, στο χάντμπολ ανδρών (19:00).

Ο «δικέφαλος» βρίσκεται ήδη στην Πορτογαλία, όπου θα προσπαθήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα κάνει ευκολότερο το έργο της στην ρεβάνς του Μεγάλου Σαββάτου στο ΟΑΚΑ.

Και πέρυσι οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης, με την ΑΕΚ να κερδίζει δύο φορές την Μαδέιρα και να παίρνει την πρόκριση στον τελικό.

«Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού έτσι ώστε να έχουμε τον πρώτο λόγο κατά τη διάρκεια του αγώνα. Θέλουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να τελειώσουμε την πρόκριση στο σπίτι μας», είπε ο περιφερειακός της ΑΕΚ, Χρήστος Μυλωνάς, για την αναμέτρηση.

Αρχίζουν τα πλέι οφ

Με το ματς του ΠΑΟΚ με την Πυλαία, συνεχίζονται τα πλέι οφ στην Handball Premier, ενώ την ίδια ώρα ξεκινούν και οι αγώνες των πλέι άουτ στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του διημέρου

(Πλέι οφ)

ΣΗΜΕΡΑ: Νεάπολης, 20:30: ΠΑΟΚ – Πυλαία (Πατιός- Τσιάνας)

ΚΥΡΙΑΚΗ (21/4): Ρέντη, 15:00: Ολυμπιακός – Δράμα (Τόλιος, Χρηστίδη), Δαΐς, 17:00: ΑΣΕ Δούκα – Αερωπός (Τσάκωνας, Φωκίτης)

(Πλέι άουτ)

ΣΗΜΕΡΑ: ΔΑΚ Συκεών 18:00, Φοίβος Συκεών- ΧΑΝΘ (Τζαφερόπουλος- Μιχαηλίδης), Φιλίππειο 18:00, Φίλιππος Βέροιας- Άρης Νίκαιας (Νάσκος- Χαρίτσος).

Το πρόγραμμα της Α1 Γυναικών

(18η αγωνιστική)

ΣΗΜΕΡΑ: Φιλίππειο 15:30, Βέροια 2017- ΑΕΣΧ Πυλαίας, Πανοράματος 16:30, Πανόραμα- Αναγέννηση Άρτας, Γιαννιτσών 18:00, Μέγας Αλέξανδρος- ΠΑΟΚ, Νέας Ιωνίας 18:00, ΟΦΝ Ιωνίας- ΓΑΣ Καματερού.

ΚΥΡΙΑΚΗ (21/4): Αλεξανδρούπολης, 16:00: Κύκλωπες – Φίλιππος Βερ.

Η βαθμολογία: ΠΑΟΚ 32, ΟΦΝ. Ιωνίας 30, Αναγέννηση Άρτας 26, Βέροια 23, Μ. Αλέξανδρος Γ. 16, Πυλαία 14, Πανόραμα 10, Φίλιππος Βέρ. 10, ΓΑΣ Καματερού 5, Κύκλωπες 3.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαδέιρα – ΑΕΚ: Έτοιμη για την πρόκριση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.