ΠΟΛΟ

Α1 Ανδρών πόλο: Νίκες για Βουλιαγμένη και Παλαιό Φάληρο

Η Βουλιαγμένη πήρε τη νίκη με 9-4 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στο κολυμβητήριο του Λαιμού. Ο ΝΟΒ καθάρισε τον αγώνα με πολύ καλή απόδοση στο πρώτο και στο τελευταίο οκτάλεπτο. Ο Απόλλων είχε μειώσει από 4-1 σε 4-3, στη δεύτερη περίοδο. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα χαμένο πέναλτι, με τον Μοσκόφ των φιλοξενούμενων να...
Α1 Ανδρών πόλο: Νίκες για Βουλιαγμένη και Παλαιό Φάληρο

Η Βουλιαγμένη πήρε τη νίκη με 9-4 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Ο ΝΟΒ καθάρισε τον αγώνα με πολύ καλή απόδοση στο πρώτο και στο τελευταίο οκτάλεπτο. Ο Απόλλων είχε μειώσει από 4-1 σε 4-3, στη δεύτερη περίοδο.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα χαμένο πέναλτι, με τον Μοσκόφ των φιλοξενούμενων να το χάνει σε καθοριστικό σημείο, όταν το σκορ ήταν 6-4.

Ο ΝΟΒ είναι 2ος και ο Απόλλων Σμύρνης 4ος στην τελική κατάταξη της φετινής Α1 Ανδρών.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 0-2, 2-1, 3-0.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Ηλιόπουλος 1, Καλογερόπουλος 2, Γκιουβέτσης 1, Σταμέλος, Γούβης 1, Αφρουδάκης 1, Παπανικολάου, Ποντικέας 1, Δήμου, Τσαταλιός 2, Βούξεβιτς, Ανδρεάδης, Καστρινάκης, Βλάσσης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Τσιστράκης, Μητρόπουλος, Γραμματικός, Μοσκόφ 2, Μπεριστιάνος 1, Παπαδόπουλος, Αλαμάνος, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης 1, Χαραλαμπόπουλος, Βιτέλλας, Τρόβας, Λουπάκης, Γκάτσος.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Ευθύμιος Αρχιμανδρίτης

Με εκτός έδρας νίκη ολοκλήρωσε τη σεζόν το Παλαιό Φάληρο, καθώς επιβλήθηκε με 12-7 επί του Εθνικού στον Πειραιά, στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε και η 22η και τελευταία αγωνιστική της Α1 Ανδρών πόλο και με τον οποίο έπεσε η αυλαία του πρωταθλήματος.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Αργύρη Θεοδωρόπουλου παίρνει την 7η θέση στην τελική κατάταξη της Α1 (με 30 β.), ξεπερνώντας τον Πανιώνιο, ενώ ο Εθνικός έμεινε 6ος (32 β.), κάτι που σημαίνει ότι η Γλυφάδα (33 β.) κρατάει την 5η προνομιούχο θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο (Euro Cup).

Οι Φαληριώτες μπήκαν φουριόζοι και προηγήθηκαν με 7-2 στο ημίχρονο, βάζοντας τις βάσεις για την επικράτηση.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με 3 γκολ ήταν ο Γαρδίκας, που φόρεσε για τελευταία φορά το σκουφάκι του Φαλήρου αφού την νέα χρονιά θα αγωνίζεται στη γαλλική Νις.

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 0-3, 2-2, 3-3.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Θαλασσινός, Κουτσιαλής, Βαλλιανάτος 1, Τοράκης 1, Παπαδόγκωνας 1, Χονδροκούκης 1, Πρωτοψάλτης 2, Λιαπάκης 1, Καραβιώτης, Ζωγράφος, Ματθαίου, Μπελέσης, Ξυλούρης.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Χαϊδόπουλος Σ., Γωνιωτάκης 1, Γαρδίκας 3, Αλαφραγκής 1, Κουρμελές, Δίπλαρος 1, Τσολακούδης 1, Ρομπόπουλος 1, Κοπελιάδης 1, Τρούλος 2, Αθυμαρίτης, Κοντονής 1, Πετρόπουλος, Μανδαλιός, Κόκκινος.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Πολυχρονόπουλος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Α1 Ανδρών πόλο: Νίκες για Βουλιαγμένη και Παλαιό Φάληρο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.