ΠΟΛΟ

Πόλο: Οριστικά στον Ολυμπιακό ο Ζερδεβάς

Ο Μανώλης Ζερδεβάς δικαιώθηκε στο ΑΣΕΑΔ, έτοιμος να μετακομίσει στον Ολυμπιακό
Πόλο: Οριστικά στον Ολυμπιακό ο Ζερδεβάς

Ο Μανώλης Ζερδεβάς βγήκε νικητής στη δικαστική μάχη με τη Βουλιαγμένη και πλέον ο διεθνής τερματοφύλακας είναι έτοιμος να μετακομίσει στον Ολυμπιακό.

Ο 22άχρονος παίκτης δικαιώθηκε από το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών (ΑΣΕΑΔ), όπου είχε προσφύγει κατά της πρωτόδικης απόφασης της επιτροπής μεταγραφών της ΚΟΕ, που δεν είχε εγκρίνει τη μετακίνησή του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Έτσι ολοκληρώνεται κι ένα σίριαλ που άρχισε από το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν ζήτησε να φύγει από τους «μπέμπηδες».

Η Βουλιαγμένη δεν είχε συναινέσει στο αίτημά του ο παίκτης κατέθεσε ένσταση, μένοντας παράλληλα εκτός δράσης όλο αυτό το διάστημα.

Ο Ζερδεβάς ήταν βασικός στέλεχος της Βουλιαγμένης, στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας τον Μάιο του 2017 στο Final 4 του Καρπενησίου, ενώ το 2016 είχε αναδειχθεί πρωταθλητής κόσμου με την εθνική ομάδα νέων ανδρών στο Βελιγράδι.

Πλέον ο Ολυμπιακός αναμένεται να τελειώσει την υπόθεση μεταγραφής του, καθώς θέλει να επενδύσει για το μέλλον στο πρόσωπό του, καθώς βλέπουν στην επόμενη ημέρα και μετά την Πάβιτς εποχή, όταν αυτή θα έρθει

Ο Χρήστος Αφρουδάκης είχε πάρει θέση για το θέμα στις 20 Οκτωβρίου 2018.

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, μετά τον αγώνα της Βουλιαγμένης με τον Ολυμπιακό, για το πρωτάθλημα της Α1 ο αρχηγός της Βουλιαγμένης είχε αναφερθεί με καυστικά λόγια, για τον πειραϊκό σύλλογο, με αφορμή το ζήτημα Ζερδεβά.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πόλο: Οριστικά στον Ολυμπιακό ο Ζερδεβάς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.