ΒΟΛΕΪ

Α1 βόλεϊ: «Καρφιά» σε Ηλιούπολη, Άρη από Μακεδόνες

Υπονοούμενα για το 3-2 του Άρη με την Ηλιούπολη, άφησαν οι Μακεδόνες
Α1 βόλεϊ: «Καρφιά» σε Ηλιούπολη, Άρη από Μακεδόνες

Το θρίλερ της τελευταίας αγωνιστικής στην Α1 βόλεϊ γυναικών, για την παραμονή, βρήκε τους Μακεδόνες να υποβιβάζονται στην ισοβαθμία. Αυτό, γιατί η Ηλιούπολη πήρε δύο σετ από τον Άρη και έμεινε στην κατηγορία, σε ισοβαθμία με τους Μακεδόνες.

Η Ηλιούπολη στις αρχές του δεύτερου γύρου είχε διαλύσει λόγω οικονομικών προβλημάτων και κατέβαινε με σύνθεση ανάγκης στα ματς, ελπίζοντας πως οι 17 βαθμοί που είχε μαζέψει, θα ήταν αρκετοί.

Από τότε όμως δεν πήρε ούτε ένα βαθμό, κάτι που κατάφερε στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος, απέναντι στον Άρη. Και με δεδομένη την διαφορά δυναμικότητας, η ομάδα των Μακεδόνων εξέδωσε μια αιχμηρή ανακοίνωση κατά των δύο ομάδων.

Το γεγονός είναι πως η Ηλιούπολη παρέμεινε πάντως στην Α1 βόλεϊ των γυναικών.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προπονητικό team, τις αθλήτριες της ομάδας μας καθώς επίσης και τους χορηγούς που μας στήριξαν όλη τη χρονιά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στους κατοίκους των Μαλγάρων και Κυμίνων που αγκάλιασαν αυτή την ομάδα και έδιναν βροντερό παρών σε όλα τα εντός παιχνίδια.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ηλιούπολης που έκανε το θαύμα και πήρε τον βαθμό που έψαχνε εδώ και τρεις μήνες κόντρα στον ιστορικό σύλλογο του Άρη και παρέμεινε στην κατηγορία.

Συγχαρητήρια και στην ομάδα του ΑΡΗ για τη κατάκτηση της πέμπτης θέσης όπως και για τη μεγαλειώδη εμφάνιση που έκανε χθες κόντρα στην Ηλιούπολη και κέρδισε τον αγώνα 3-2 με ανατροπή.

Εμείς δε πιστεύουμε τις… κακές γλώσσες και θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες που θα συμμετέχουν του χρόνου στην Α1.
Σας ενημερώνουμε ότι ήδη έχουμε ξεκινήσει τον σχεδιασμό για να επιστρέψουμε στη κατηγορία από την οποία λόγω… θαύματος, δε θα συμμετέχουμε του χρόνου.

Λόγω του ότι δε μπορούμε να εξηγήσουμε τα ανεξήγητα εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με ήθος, αξιοπρέπεια και σεβασμό στο άθλημα .
Είθε η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει αγαλλίαση στις ψυχές και τις συνειδήσεις ορισμένων.

Καλό Πάσχα με υγεία.

Με τιμή

Το ΔΣ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΑΞΙΟΥ».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Α1 βόλεϊ: «Καρφιά» σε Ηλιούπολη, Άρη από Μακεδόνες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Ευθυμιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.