Στοίχημα 4/5 Μανωλίδης: Τώρα… Αμβούργο!

Οι σημερινές επιλογές του Γεράσιμου Μανωλίδη
Στοίχημα 4/5 Μανωλίδης: Τώρα… Αμβούργο!

Στοίχημα 4/5 Μανωλίδης: Μπορεί η μάχη του τίτλου να έχει μπει στην τελική ευθεία για την Μπουντεσλίγκα, αλλού όμως είναι το ζουμί. Η βασική επιλογή της ημέρας έρχεται από την Τσβάιτελιγκα.

Απολογισμός

Πόνος. Η Πάντερμπορν δεν… ακούμπησε στο Μπίλεφελντ. Γειτονικό ντέρμπι, βρήκε η Αρμίνια την ευκαιρία να κάνει χαλάστρα και την έκανε. Η Λειψία από την άλλη, αδικαιολόγητη. Προηγήθηκε 1-3 στην έδρα της Μάιντς, ωστόσο κατάφερε να μη φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Το τελικό 3-3 (εδώ τα γκολ) μας άφησε με 0/2 την Παρασκευή.

bwin Εδώ είναι το παιχνίδι!  21+

Στοίχημα 4/5 Μανωλίδης

Χωρίς καμία χρονοτριβή μιας και η βασική επιλογή της ημέρας ξεκινά σε λίγο. Αμβούργο! Ναι, μπορεί η Ινγκολσταντ να παίζει ρέστα επιβίωσης και να έχει δείξει καλό πρόσωπο εσχάτως, εδώ μιλάμε όμως για την άνοδο. Το λάθος της Πάντερμπορν δίνει την ευκαιρία στην ομάδα του λιμανιού να πάρει ξανά την κατάσταση στα χέρια της. Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία της Τσβάιτελιγκα. Την επόμενη εβδομάδα εξάλλου πάει στο Πάντερμπορν. Αν δεν κερδίσει απόψε, ποιο ματς θα κερδίσει; Ο άσος στο 1,80 από τη BWIN αποτελεί τη βασική επιλογή της ημέρας.

Μπουντεσλίγκα

Στην Μπουντεσλίγκα αξίζει το ρίσκο το διπλό της Ντόρτμουντ. Διόλου εύκολο ματς, θα παίξει χωρίς τον Ρόις η Μπορούσια, εξαιρετική εντός η Βέρντερ, με ευρωπαϊκό κίνητρο και έναν άκρατο ενθουσιασμό επιθετικότητας όταν παίζει εντός έδρας. Αυτό που μας κάνει να γέρνουμε προς τα δεξιά είναι η απόδοση. Ακόμα ζωντανή η Μπορούσια στη μάχη του τίτλου και το διπλό διπλασιάζει. Ρίσκο που παίρνεις…

Μάλιστα μπορούμε να ανεβάσουμε ακόμα λίγο τη δυσκολία. Μιας και στη BWIN προσφέρονται πάνω από 200 ειδικά στοιχήματα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Το συνδυαστικό διπλό μαζί με goal/goal τριπλασιάζει. Παίζεται…

Τι άλλο; Το διπλό της Χόφενχαϊμ. Ο τρόπος που παίζει μέσα στο γήπεδο δεν ωφελεί το αγωνιστικό στυλ της Γκλάντμπαχ. Εκεί όπου από τη στιγμή που ανακοινώθηκε πως δεν συνεχίζει ο Χεκινγκ, επήλθε κατάρρευση.

BETARADES.GR: ΣΤΗΡΙΓΜΑ Η ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ!

3η κατηγορία

Η Καρλσρούη έχει την ευκαιρία να κάνει ένα πραγματικό βήμα κατάληψης της 2ης θέσης. Νικώντας την Σόνενχοφ. Η τελευταία βέβαια… καίγεται για βαθμούς. Αναμένουμε ανοικτό παιχνίδι, επομένως ο άσος συνδυαστικά με over αποτελεί επιλογή. Καλοπληρωμένη μάλιστα.

Βασική επιλογή
ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ     1        1,80

Μονά
ΒΕΡΝΤΕΡ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ        2        2,10
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ   2        2,45

bwin Παίξε νόμιμα στοίχημα με καθημερινές προσφορές!  21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αξίζουν το ρίσκο
ΒΕΡΝΤΕΡ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ        2 + GOAL     3,20
ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ – ΣΟΝΕΝΧΟΦ        1 + OVER     2,05

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ SPORTIMEBET KAI ΔΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ SPORTIME

KANE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ SPORTIME ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

 

Στοίχημα 4/5 Μανωλίδης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στοίχημα 4/5 Μανωλίδης: Τώρα… Αμβούργο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…