ΞΑΝΘΗ

Πανόπουλος: «Εγώ ευθύνομαι για όλα τα κακά της Ξάνθης»

Ο Χρήστος Πανόπουλος πήρε θέση μετά τα όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα και υπερασπίστηκε τους Άρη Πιαλόγλου και Νίκο Επιτρόπου. Αφορμή για τα παραπάνω ήταν οι επίθεση που δέχθηκαν οι δύο θεσμικοί παράγοντες της ακριτικής ομάδας, για τα εισιτήρια του αγώνα της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ. Ο Χρήστος Πανόπουλος έσπασε τη σιωπή του, έπειτα...
Πανόπουλος: «Εγώ ευθύνομαι για όλα τα κακά της Ξάνθης»

Ο Χρήστος Πανόπουλος πήρε θέση μετά τα όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα και υπερασπίστηκε τους Άρη Πιαλόγλου και Νίκο Επιτρόπου.

Αφορμή για τα παραπάνω ήταν οι επίθεση που δέχθηκαν οι δύο θεσμικοί παράγοντες της ακριτικής ομάδας, για τα εισιτήρια του αγώνα της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ.

Ο Χρήστος Πανόπουλος έσπασε τη σιωπή του, έπειτα από πολύ μεγάλο διάστημα και σε επίσημη δήλωσή του τόνισε:

«Με αφορμή δημοσιεύματα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχω να δηλώσω τα εξής:

Ο Άρης ο Πιαλόγλου και ο Νίκος ο Επιτρόπου, μέλη της Διοίκησης τα τελευταία 30 χρόνια είναι τα πιο ηθικά κι έντιμα άτομα που έχω συναντήσει “στον πολύ όμορφα πλασμένο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου”.

Έχουν πολλές φορές θυσιάσει και την προσωπική και την οικογενειακή τους ηρεμία και ευτυχία, για να βρίσκεται η Ξάνθη 30 χρόνια, εκεί που βρίσκεται.

Για όλα τα κακά που συμβαίνουν σ’ αυτή την ομάδα και που συμβαίνουν τα 30 τελευταία χρόνια, αποκλειστικά υπεύθυνος είμαι εγώ. Όπως και για όλες τις επιλογές και θέσεις των δύο ανωτέρων, γιατί είναι θέσεις που στηρίζω και υποστηρίζω και εγώ.

Όποιοι έχουν απορίες, επειδή δυστυχώς δεν έχω διαδικτυακούς χώρους, μπορούν να επικοινωνήσουν με εμένα προσωπικά και ξέρουν που μπορούν να με βρουν».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανόπουλος: «Εγώ ευθύνομαι για όλα τα κακά της Ξάνθης»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.