ΞΑΝΘΗ

Ξάνθη: Νίκησαν οι μεγάλοι τους μικρούς

Με 2-1 επιβλήθηκε της ομάδας Νέων η ομάδα του Κίκο Ραμιρεθ
Ξάνθη: Νίκησαν οι μεγάλοι τους μικρούς

Φιλικό δίτερμα έγινε την Παρασκευή (19/7) στην Ξάνθη. Η πρώτη ομάδα τελικά επικράτησε με 2-1 της Κ19 με τον Γκαργκαλατζίδη να είναι ο πρωταγωνιστής.

Ο δανεικός από τον ΠΑΟΚ νεαρός επιθετικός ήταν αυτός που έβαλε και τα δύο γκολ για την ομάδα του Κίκο Ραμίρεθ. Το πρώτο στο 18′ με κεφαλιά από σέντρα του Φασίδη. Δύο λεπτά μετά, όμως, ήρθε η απάντηση της Κ19. Ο Τσιλιγγίρης με ψύχραιμο πλασέ ισοφάρισε. Ωστόσο, ο Γκαργκαλατζίδης στο 75′ βρήκε ξανά δίχτυα.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό ήταν το πρώτο φιλικό της Ξάνθης αυτό το καλοκαίρι. Μετά από οκτώ προπονήσεις σε πέντε μέρες δεν ήταν εύκολο για τους παίκτες του Ραμίρεθ. Τα πόδια παραείναι βαριά αυτή τη στιγμή. Εν τω μεταξύ, το Σάββατο (20/7) αναχωρεί η αποστολή για το Πράβετς. Εκεί θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για άλλη μία σεζόν. Η βουλγαρική πόλη αποτελεί τον αγαπημένο προορισμό των Θρακιωτών τα τελευταία χρόνια.

Ξάνθη: Άμπαντ, Λεωντσάκος, Λισγάρας, Τενεκές, Φασίδης, Καμαρά, Θυμιάνης, Σουλεϊμάν, Πολέττο, Φάκκης, Γκαργκαλατζίδης.

Έπαιξαν και οι: Σάο Μπέντο, Μαλεζάς, Σόσα, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Κοβάσεβιτς, Ντε Αμορίμ, Μπαριέντος, Φάκκης.

Ξάνθη Κ-19: Σταθάκης, Χασάνογλου, Μανίσογλου, Τσιτσεκίδης, Νιαζήφογλου, Σπυριδωνίδης, Μπαζοΐδης, Γκατζόγιας, Τσιλιγγίρης, Κοτόπουλος, Τσιπούρας.

Έπαιξαν και οι: Ισαακίδης, Καρίδης, Αραμπατζής, Γκαρνέτας, Ελτουρούλ, Μάρκου, Μαρκοσιάν, Μπαμπούρης και Τασίδης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξάνθη: Νίκησαν οι μεγάλοι τους μικρούς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.