ΞΑΝΘΗ

Ξάνθη: Προς αποχώρηση ο Σοφιάν Καντά

Άφαντος είναι τη φετινή σεζόν ο Γάλλος μεσοεπιθετικός
Ξάνθη: Προς αποχώρηση ο Σοφιάν Καντά

Εντυπωσιακά ξεκίνησε τη σεζόν η Ξάνθη, αλλά μετά το διπλό στη Ριζούπολη επί του Παναθηναϊκού φαίνεται να έχει αδειάσει. Πέντε ματς χωρίς νίκη, αν συμπεριλάβουμε και αυτό του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα δεν έχασε μόνο μία φορά. Ήταν το 0-0 με τον Ολυμπιακό, στο οποίο δεν έκανε σχεδόν τίποτα επιθετικά, αλλά κατάφερε να διατηρήσει απαραβίαστη την εστία της.

Υπάρχει προβληματισμός τελευταία για την πτωτική πορεία και θεωρείται δεδομένο πως ο Ιανουάριος θα φέρει αλλαγές. Έως τότε, βέβαια, μπορεί να έχει αποχωρήσει και ο Κίκο Ραμίρεθ.

Με εκείνον, όμως, στον πάγκο φαίνεται πως ο Σοφιάν Καντά δεν έχει μέλλον στην Ξάνθη. Τη φετινή σεζόν είναι πραγματικά… αόρατος και όλα δείχνουν πως το διαζύγιο θα βγει ένα εξάμηνο νωρίτερα του αναμενόμενου (έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι).

Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που στο πρωτάθλημα δεν έχουν αγωνιστεί. Ο Λούκας Πολέτο, για παράδειγμα, δεν έχει καμία συμμετοχή και ο Κάσα Καμαρά έχει αγωνιστεί μόλις 9 λεπτά. Ωστόσο, αμφότεροι έπαιξαν στο ματς Κυπέλλου. Ο Καντά ούτε εκεί! Για την ακρίβεια ήταν εκτός αποστολής. Την περσινή σεζόν είχε 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και άλλες τρεις στο Κύπελλο με τους Θρακιώτες ο 27χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξάνθη: Προς αποχώρηση ο Σοφιάν Καντά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.