ΞΑΝΘΗ

Ξάνθη: «Σε Live Streaming η κλήρωση για το σπίτι του Κούγια!»

Η ΠΑΕ Ξάνθη μέσω live streaming μετέδωσε -όπως είχε προαναγγείλει- την κλήρωση για το που θα καταλήξει το σπίτι του... μεταφραστή Αλέξη Κούγια!
Ξάνθη: «Σε Live Streaming η κλήρωση για το σπίτι του Κούγια!»

Οπως είχε προαναγγείλει από την Τετάρτη (4/3), η ΠΑΕ Ξάνθη μέσω live streaming μεταδίδει την εκδήλωση στην οποία θα γίνει και η κλήρωση για το που θα καταλήξει το σπίτι του… μεταφραστή (όπως τον αποκαλούν οι Ακρίτες) Αλέξη Κούγια! Φυσικά σε μια διαδικασία που είχε μπόλικη δόση χιούμορ και… τρολαρίσματος.

Στην ανακοίνωσή της η Ξάνθη είχε προαναγγείλει την πραγματοποίηση της σχετικής… κλήρωσης για το που θα καταλήξει το σπίτι του Αλέξη Κούγια, με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις του τελευταίου.

Θυμίζουμε οτι ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ και γνωστός δικηγόρος σε δηλώσεις του το βράδυ του Σαββάτου στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ θα περάσει από την Ξάνθη.

«Βάζω στοίχημα το σπίτι μου ότι ο ΠΑΟΚ θα περάσει από την Ξάνθη. Και ξέρετε, το σπίτι μου δεν είναι και κάτι μικρό, είναι αρκετά μεγάλο» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο κ Κούγιας, με το παιχνίδι στα «Πηγάδια» να λήγει ισόπαλο 1-1 τελικά.

Τυχερός Μετά από κλήρωση που έκανε η ΠΑΕ Ξάνθη το σπίτι του Αλέξη Κούγια κατέληξε στον μασέρ της θρακικής ομάδας, Γρηγόρη Νταβογιάν.
Σε εκδήλωση που διήρκεσε περίπου δέκα λεπτά και στην οποία το παρών έδωσε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, γνωστοποιήθηκε μέσω… κλήρωσης πως το σπίτι του Αλέξη Κούγια, θα ανήκει στον μασέρ της Ξάνθης, Γρηγόρη Νταβογιάν.

Εκτός αυτού του δόθηκε και ένας φάκελος με 1.500 ευρώ για τα πρώτα έξοδα που θα χρειαστεί γι΄αυτό, σύμφωνα πάντα με όσα ανέφεραν οι υπεύθυνοι της Ξάνθης στην παρουσίαση της εκδήλωσης, λίγα λεπτά πριν γίνει η κλήρωση.

Στην εδήλωση το «παρών» έδωσε σύσσωμη η ομάδα η ακριτική ομάδα, αλλά και το προσωπικό της ΠΑΕ. Τυχερός της κλήρωσης αναδείχθηκε ο ο μασέρ Γρηγόρης Νταβογιάν.

Να αναφέρουμε οτι στον νικητή δόθηκε κι ένας φάκελος με 1.500 ευρώ για τα πρώτα έξοδα του σπιτού!

Ξάνθη: Δείτε την εκδήλωση σε Live Streaming

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξάνθη: «Σε Live Streaming η κλήρωση για το σπίτι του Κούγια!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.