ΞΑΝΘΗ

Ξάνθη: Συμφωνία και με Λεάντρο Σόσα (vid)

Έκλεισαν κι άλλο παίκτη οι Ακρίτες
Ξάνθη: Συμφωνία και με Λεάντρο Σόσα (vid)

Μετά την ανακοίνωση του Κάρλος Αμπάντ η Ξάνθη είναι έτοιμη για νέο μεταγραφικό «χτύπημα» αφού συμφώνησε με τον Λεάντρο Σόσα.

Οι Ακρίτες πέρα από τον Αμπάντ έχουν ήδη επισημοποιήσει την απόκτηση των Βίτορ Σάο Μπέντο, Νίκολα Στεπάνοβιτς, Λούκας Πολέτο, Στέλιου Μαλεζά, Αριστοτέλη Καρασαλίδη και Αλέξανδρου Γκαργκαλατζίδη.

Επόμενος αναμένεται να είναι ο Λεάντρο Σόσα αφού οι άνθρωποι της Ξάνθης έχουν έρθει σε συμφωνία με τον 28χρονο Ουρουγουανό αριστερό μπακ χαφ και η έτσι η ομάδα του Κίκο Ραμίρεθ ενισχύεται ακόμη περισσότερο ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο έμπειρος αμυντικός ανήκε μέχρι πρότινος στην ομάδα της πατρίδας του, Ντανούμπιο ενώ έχει περάσει ένα διάστημα κι από την Αργεντινή, φορώντας τη φανέλα της Αλντοσίβι, καταγράφοντας 23 συμμετοχές και τη νέα σεζόν θα ενισχύσει την Ξάνθη.

Γεννήθηκε στις 18 Μαρτίου 1991 στο Μοντεβιδέο και είναι γέννημά θρέμμα των ακαδημιών της Ντανούμπιο. Τη σεζόν που τελείωσε φόρεσε τη φανέλα της ομάδα του 13 φορές, όλες στην αρχική ενδεκάδα.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις λεπτομέρειες για τον Κάρλος Χαβιέρ Αμπάντ, που ανακοίνωσε η Ξάνθη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξάνθη: Συμφωνία και με Λεάντρο Σόσα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.