ΞΑΝΘΗ

Ξάνθη: Τι ισχύει με τους δικούς της βαθμούς

Η απόφαση του CAS αναφορικά με την επιστροφή των βαθμών στον ΠΑΟΚ, μπορεί να μην περιλαμβάνει και την Ξάνθη, ωστόσο ανοίγει τον δρόμο για την επιστροφή και των δικών της βαθμών. Για την ακρίβεια για την επιστροφή των επτά από τους 12 βαθμούς που έχουν αφαιρεθεί από την Ξάνθη και έχουν να κάνουν με την...
Ξάνθη: Τι ισχύει με τους δικούς της βαθμούς

Η απόφαση του CAS αναφορικά με την επιστροφή των βαθμών στον ΠΑΟΚ, μπορεί να μην περιλαμβάνει και την Ξάνθη, ωστόσο ανοίγει τον δρόμο για την επιστροφή και των δικών της βαθμών.

Για την ακρίβεια για την επιστροφή των επτά από τους 12 βαθμούς που έχουν αφαιρεθεί από την Ξάνθη και έχουν να κάνουν με την πολυϊδιοκτησία, μιας και οι άλλοι πέντε είναι για το πιστοποιητικό συμμετοχής της.

Η Ξάνθη δεν προσέφυγε στο CAS οπότε δεν περίμενε από την απόφασή του να της επιστραφούν βαθμοί. Ωστόσο το δεύτερο σκέλος της απόφασης, να επιστρέψει δηλαδή η υπόθεση και να δικαστεί εν νέοθ από την Εφέσεων κάνει τους «ακρίτες» αισιόδοξους πως θα πάρουν πίσω επτά βαθμούς. Και αυτό φυσικά, γιατί η Εφέσεων δεν θα λάβει ως δεσμευτική την απόφαση της ΕΕΑ.

Αν η παραπάνω εξέλιξη επαληθευθεί και η Ξάνθη πάρει πίσω τους επτά βαθμούς τότε θα βρίσκεται με το… ενάμισι πόδι στην κατηγορία καθώς δύσκολα δεν θα γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Τέλος, σε ότι έχει να κάνει με τους άλλους πέντε βαθμούς αυτοί μάλλον μοιάζουν χαμένοι καθώς της αφαιρέθηκαν για το μετοχολόγιο. Βέβαια και πάλι με βάση το πόρισμα της ΕΕΑ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξάνθη: Τι ισχύει με τους δικούς της βαθμούς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.