fbpx
Connect with us

Καλαμάτα

Αγαθοκλής ο “κωλοτούμπας”: Έκανε τη Μαύρη Θύελλα Πανθουριακό, της φόρτωσε τον (μυρωδιά) Χριστόπουλο & τώρα… συνεχίζει!

Αγαθοκλής ο “κωλοτούμπας”: Έκανε τη Μαύρη Θύελλα Πανθουριακό, της φόρτωσε τον (μυρωδιά) Χριστόπουλο &  τώρα… συνεχίζει!
Αμετανόητος ξανά και "κωλοτούμπας" Αγαθοκλής Χριστόπουλος...

Αμετανόητος ξανά Αγαθοκλής Χριστόπουλος, κάνει – εκ νέου – την απόλυτη “κωλοτούμπα” , μαζί φυσικά με τον… Γιαννάκη του, έστειλε τη Μαύρη Θύελλα στην με το…. Διαβολίτσι στη Δ’ Εθνική, είπε ότι φεύγει και τώρα λέει πως συνεχίζει!!!!

 

Ενώ λοιπόν μετά τον αγώνα με τον Διαγόρα μας δήλωσε πως θα φύγει, θα πάει επιτέλους στην ευχή της Παναγίας και Θεού, τώρα στο ίδιο… προσφιλή του (ξανά) σάιτ της Αθήνας λέει πως θα μείνει και μάλιστα με τον (μυρωδιά)  “προπονητή” που έχει φορτώσει στην Καλαμάτα – ίσως επειδή, θυμίζουμε του έχει δώσει επιταγές και δεν μπορεί να απαλλαγεί από αυτόν και θέλει τώρα, παρά την τραγική τους φετινή αποτυχία επαναλαμβάνουμε, να τον κρατήσει και βέβαια να μείνει και αυτός, ο Αγαθοκλής δηλαδή ,στην Καλαμάτα!!! Τραβάτε με κι ας κλαίω δηλαδή,  Μάλιστα, βάζει λέει κι όρους (!) από πάνω, την στιγμή που ο λαός των “μελανολεύκων” (θυμίζουμε και σχετική ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών της Μαύρης Θύελλας) έχουν ξεσηκωθεί και ζητήσει και από τους δυο τους (αμφότεροι, άμπελοι και μυρωδιάδες από μπάλα) να σηκωθούν εδώ και τώρα, σήμερα, χθες και να φύγουν πια από την ομάδα που ξεφτίλισαν, ξαναλέμε, φέτος!!!

Έκανε δηλαδή τη Μαύρη Θύελλα Πανθουριακό (αφήνει δε εκ νέου υπονοούμενα και για χρέη (!0 του μεγάλου Σταύρου Παπαδόπουλου στον ΠΣ η Καλαμάτα) την έχει ξεφτιλίσει απίστευτα με την “πεντάρα” στον Ασπρόπυργο κλπ, έχασαν μόνοι τους ένα σίγουρο και πανεύκολο πρωτάθλημα 9και στον πιο εύκολο όμιλο, παρακαλώ), αποκλείστηκαν δίκαια και στα μπαράζ από τον Διαγόρα και τώρα μας λένε πως θα… συνεχίσουν!!! Και ούτε μια παραίτηση, ούτε μια συγνώμη, φυσικά! Ντροπή…

Πάρε τον Γιαννάκη, Αγαθοκλή, στις αποθήκες σου με τα φάρμακα να δουλέψει, αφού έχεις υπογράψει μαζί του – εσύ και όχι η ομάδα φυσικά – για αλλά δύο χρόνια και μην ανησυχείς, η Μαύρη Θύελλα είναι μεγάλη ομάδα (εσείς είστε, μικροί, ελάχιστοι μπροστά της και οι… δύο σας) και θα βρει τον δρόμο της.

Διαβάστε λοιπόν στη συνέχεια μια τραγική “συνέντευξη”, λιβανιστήρι για τους καταστροφείς της Καλαμάτας, από ένα σάιτ, θυμίζουμε, που έγραφε τον χειμώνα πως η Μαύρη Θύελλα αγωνίζεται στον όμιλο του Ιάλυσου και του Διαγόρα Ρόδου!!!

…………………………………………………………………… …………………………………………………………..

“Βγήκε μπροστά για να οδηγήσει την ομάδα της πόλης του εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Ένας ιστορικός σύλλογος που εδώ και χρόνια ταλαιπωρείται στις χαμηλές κατηγορίες της χώρας μας.
Αποφάσισε να επενδύσει σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ, έφερε προπονητή Σούπερ Λιγκ, δημιούργησε μια ομάδα από την αρχή και έβλεπε μέχρι τα μισά της σεζόν πως ο στόχος για την άνοδο πλησιάζει.

Ένας κανονικός άνθρωπος που λατρεύει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα στο χώρο και να δώσει όραμα σε μια πόλη που το αγαπά. Ένα χρόνο μετά από το ξεκίνημα της προσπάθειας του αυτό που νοιώθει είναι απογοήτευση και αηδία!
Για όσα απίστευτα έζησε στο… αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο της… εξυγίανσης. «Που την είδατε την εξυγίανση;» μας είπε απορημένος όταν βρεθήκαμε για να κάνουμε την κουβέντα με τον πρωταγωνιστή μας.

Βλέπετε ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος, περί ου ο λόγος, είδε την Καλαμάτα να πηγαίνει «τρένο» για την άνοδο και το παρασκήνιο να την «τρώει στην στροφή» με αποκορύφωμα και τα όσα απίθανα συνέβησαν με τον Βάτσιο στον τελευταίο αγώνα με τον Διαγόρα.

Μια χρονιά για τον άνθρωπο που χρηματοδότησε την Καλαμάτα που τον βρήκε να παλεύει με την… εξυγίανση αλλά και τους ίδιους τους ανθρώπους του συλλόγου.

Ο εσωτερικός πόλεμος όπως μας τονίζει ήταν αυτός που τον κατέβαλε ψυχολογικά και τον οδήγησε στην απόφαση του να αποχωρήσει από την «Μαύρη Θύελλα» και να ξεκαθαρίσει πως αν και εφόσον δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις που επιθυμεί έχει τους κατάλληλους «συμμάχους» για να φέρει ξανά το όραμα και το πλάνο για να φτάσει η Καλαμάτα εκεί που αξίζει.

Κερδίζοντας αν χρειαστεί και την… εξυγίανση. Πάμε όμως χωρίς περαιτέρω προλόγους στον Αγαθοκλή Χριστόπουλο.

«Ένοιωσα πως η Καλαμάτα με είχε ανάγκη»

«Είμαι 10 χρόνια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, με την ομάδα του χωριού μου στην Θουρία. Ξεκίνησε στην Καλαμάτα μια προσπάθεια τον Ιανουάριο του 2018. Από το 2016 ο Παπαδόπουλος που είχε την ομάδα μου είχε πει πως πρέπει να αναλάβω, πως εγώ έπρεπε να είμαι αυτός που θα πάρω την Καλαμάτα. Του είχα πει τότε πως δεν είμαι έτοιμος να το κάνω αυτό. Δεν έχω το στομάχι για να το κάνω. Πριν αναλάβει την Καλαμάτα το 2017 ο Παπαδόπουλος είχαμε ένα ραντεβού. Και εγώ είχα πει τότε ότι με παλιά υλικά δεν φτιάχνεις νέα πολυκατοικία. Τότε κάποιοι με είχαν παρεξηγήσει.

Όταν ο Παπαδόπουλος σταμάτησε πια ξεκίνησε μια διαδικασία για το ποιοι θα πάρουν την Καλαμάτα. Δεν μπορούσα όμως εγώ τότε να ελέγξω την κατάσταση, έπρεπε να βάλω λογιστές να δουν τα χρέη κλπ. Τον Γενάρη όμως είχα μια συνάντηση με κάποιους ανθρώπους που δεν τους ήξερα πολύ καλά και τότε κατάλαβα πως η Καλαμάτα με είχε ανάγκη. Οπότε έγιναν ενέργειες ώστε να αλλάξουν κάποια πράγματα, ζήτησα να μπουν στο Δ.Σ. τέσσερα άτομα που πίστευα τότε πως θα βοηθήσουν και έγιναν οι εκλογές. Τότε ζήτησα να φύγει ο πρόεδρος που υπήρχε γιατί κάποια πράγματα που είχαν γίνει δεν μου άρεσαν. Και ζήτησα από τον Κουκούτση να αναλάβει πρόεδρος. Όπως και δέχθηκε».

«Εγγύηση ο Γιάννης Χριστόπουλος»

«Το καλοκαίρι λοιπόν έπρεπε να φτιάξουμε μια ομάδα από την αρχή. Με όραμα για να κάνουμε καλά ξανά την Καλαμάτα μεγάλη. Είχε γίνει κάποια καλή προεργασία από τα μισά της προπέρσινης σεζόν που αναλάβαμε, με νέα παιδιά που προωθήθηκαν. Το πρώτο μου μέλημα ήταν ο προπονητής. Ένας προπονητής που θα έκανε το γενικό κουμάντο στο αγωνιστικό τμήμα. Θα είχε μια δεδομένη αξία και την ικανότητα να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Ήταν δύσκολο να βρεθεί.

Η καλύτερη περίπτωση ήταν ο Γιάννης Χριστόπουλος που τότε είχε επιστρέψει από την Κύπρο. Είχε όλα τα φόντα για να αναλάβει την Καλαμάτα. Και εμπειρία με παραστάσεις σημαντικές στην Σούπερ Λίγκ, εμπειρία. Κάναμε ένα μεγάλο αγώνα, τον γνώρισα μέσω του Κουκούτση, ήταν σημαντικό πως ήταν συντοπίτης, άρα ήξερε τα πάντα για την ομάδα και την αγαπούσε. Πήρε τις εγγυήσεις που ήθελε και έτσι συμφωνήσαμε να πορευτούμε μαζί. Ήταν ένα συμβόλαιο 3 ετών το οποίο θα γινόταν επαγγελματικό αν ανεβαίναμε κατηγορία. Από εκεί και πέρα ξεκίνησε ένα σαφάρι για τις μεταγραφές. Ο προπονητής έκανε σπουδαία δουλειά και πολύ καλές επιλογές. Προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος των μεταγραφών να καλύψουμε όλες τις ανάγκες μας. Υπήρχαν κάποιες ελλείψεις αλλά είπαμε να μην κάνουμε υπέρβαση μπάτζετ και να στηριχθούμε και σε κάποια νέα παιδιά».

«Ξεκάθαρο σχέδιο να αποδυναμωθεί η Καλαμάτα»

«Υπήρχαν ομάδες με υψηλότερο μπάτζετ, ο Ασπρόπυργος και ο Παναργειακός. Εμάς το μπάτζετ κυμάνθηκε γύρω στις 500 χιλιάδες ευρώ. Υπήρχαν έσοδα από εισιτήρια και χορηγίες αλλά ήταν μικρά. Ουσιαστικά ήταν χρήματα που έβαλα εγώ στην ομάδα. Κάναμε ένα σερί 11 νικών χωρίς να δεχθούμε γκολ. Το 11-0 έγινε με τον Ασπρόπυργο. Μια ομάδα με καλούς παίκτες αλλά δεν ήταν δεμένη. Και από εκείνη την στιγμή και μετά όπου φαινόταν πως η Καλαμάτα πάει τρένο για την άνοδο άρχισαν τα όργανα…

Όπου και να παίζαμε ήταν για τους αντιπάλους μας σαν τελικός Τσάμπιονς Λιγκ. Αντίθετα οι αντίπαλοι μας φαίνεται πως είχαν δουλέψει σε όλα τα επίπεδα. Δεν μπορώ να πω παραπάνω πράγματα γιατί δεν έχω απτές αποδείξεις. Ξεκίνησε ένα σχέδιο που το καταλάβαμε ξεκάθαρα στην πορεία στο οποίο ήταν απαραίτητο να αποδυναμωθεί με κάθε τρόπο η Καλαμάτα που βρισκόταν τότε, τον Δεκέμβριο, 10 βαθμούς μπροστά».

«Αναστάτωση με την παραίτηση Κουκούτση»

«Υπήρξε μεγάλη αναστάτωση με την παραίτηση του Κουκούτση από τη θέση του προέδρου. Τα Χριστούγεννα αιφνιδίως υπέβαλλε την παραίτηση του. Είχαμε πει ότι εγώ θα έβαζα ένα συγκεκριμένο ποσό. Αυτό το ποσό μέχρι τα Χριστούγεννα είχε υπερκαλυφθεί. Είχαν υποσχεθεί από το Δ.Σ. ότι θα βρουν χορηγίες, διαρκείας και άλλα έσοδα. Τον Δεκέμβριο λοιπόν είπα πως εγώ για την ομάδα έχω να δώσω τόσα χρήματα, τα υπόλοιπα πρέπει να τα βρεις εσύ. Εκείνη την στιγμή μου είπε πως δεν μπορούσε να τα βρει και έτσι αποφάσισε να παραιτηθεί, παραμονές Χριστουγέννων. Δημιουργήθηκε αναστάτωση. Κάνουμε Δ.Σ., εγώ είμαι εξωθεσμικός, δεν είμαι στο Δ.Σ. Δεν είχα καμιά δικαιοδοσία, και αυτά που ακούστηκαν ότι πούλησα την ομάδα είναι γελοιότητες. Στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν μπορείς να πουλήσεις καμία ομάδα. Δεν επέλεξα να είμαι στο Δ.Σ. επειδή ήμουν μακριά.

Έχω επιχειρήσεις που μου στερούν τον χρόνο να ασχοληθώ ακόμη περισσότερο. Το μικρόβιο για το ποδόσφαιρο το έχω μόνο για την περιοχή μου, για την Καλαμάτα. Αυτό που πέτυχα με τον Πανθουριακό με μικρά παιδιά που αναδείχθηκαν, κάναμε ακαδημίες, εγκαταστάσεις, ήθελα να πετύχω και στην Καλαμάτα σε πιο μεγάλο βαθμό. Με την άνοδο βεβαίως της ομάδας. Νόμιζα πως οι άνθρωποι που ήταν στο Δ.Σ. ήταν άνθρωποι δικοί μου, που θα έλυναν τα προβλήματα της καθημερινότητας. Μετά από τον Ιανουάριο τους είπα να κάνουν στην άκρη και να αναλάβω εγώ όλα τα οικονομικά της ομάδας. Έβαλα ένα δικό μου άνθρωπο ο οποίος τα έφερε εις πέρας. Όλα κύλησαν ομαλά από τον Ιανουάριο και μετά. Έγινε ανάκληση των παραιτήσεων όλου του Δ.Σ. αλλά και του προέδρου από την στιγμή που ανέλαβα το οικονομικό κομμάτι. Μπήκα στα αποδυτήρια τον Ιανουάριο και είπα σε όλους πως είστε όλοι καλυμμένοι οικονομικά μέχρι το τέλος της χρονιάς. Από εμένα».

«Δεν είδα καμία εξυγίανση, για αυτό παραιτήθηκα. Η Καλαμάτα δεν ήταν σε «στρατόπεδο»

«Αγωνιστικά υπήρχαν προβλήματα και χάθηκε η διαφορά. Αλλά υπάρχει σημαντική εξήγηση. Με την Καλαμάτα όλοι έπαιζαν… Τσάμπιονς Λιγκ ενώ με Ασπρόπυργο και Παναργειακός έπαιζαν φιλικά παιχνίδια. Εγώ δεν είδα καμία εξυγίανση στο ελληνικό ποδόσφαιρο για αυτό και παραιτήθηκα. Κάναμε μεγάλο αγώνα όλο αυτό το διάστημα, κυρίως ψυχολογικό, φοβερή πίεση. Δεν ήταν μόνο η… εξυγίανση αλλά και η πίεση και οι κατηγορίες που είχα να αντιμετωπίσω από το ίδιο το Δ.Σ. της Καλαμάτας. Εμμέσως ή αμέσως και αυτό το πράγμα με έφθειρε ψυχολογικά. Δεν λύγισα.

Δεν υπήρχε κανένας άλλος να αναλάβει την Καλαμάτα. Μόνο εγώ βγήκα μπροστά και προσπάθησα να δώσω ένα όραμα. Αυτό το πράγμα θα έπρεπε να δημιουργήσει άλλες προϋποθέσεις και όχι να έχω και τον πόλεμο εκ των έσω να αντιμετωπίσω πέρα από την αντιμετώπιση που είχε η Καλαμάτα και από τους έξω με τον πόλεμο που δέχθηκε. Βλέπετε η Καλαμάτα δεν ήταν σε κάποιο «στρατόπεδο».

«Το μεγάλο στοίχημα που κέρδισα»

«Μετά το τέλος του αγώνα με τον Διαγόρα κατέβηκα στο γήπεδο για να χειροκροτήσω τον κόσμο που ήρθε και γέμισε το γήπεδο. Υπήρχε μια μικρή μερίδα ανθρώπων που με έβριζαν, «πόσα πήρες από τον Ασπρόπυργο» και διάφορα τέτοια. Σε ένα γήπεδο που γέμισε με 4.200 οπαδούς. Κανένας άλλος από τα μεγάλα χρόνια της Καλαμάτας την δεκαετία του 90 που έπαιζε Α Εθνική δεν είχε καταφέρει να το γεμίσει. Αυτό ήταν ένα στοίχημα για μένα. Μεγάλο στοίχημα που κέρδισα. Ξεκίνησα με αυτό το όραμα, να δω το γήπεδο του Μεσσηνιακού, έστω μια φορά γεμάτο. Κατέβηκα λοιπόν, έβριζαν κάποιοι, αντέδρασα εν βρασμώ ψυχής. Αλλά περίπου όλοι που ήταν στο πέταλο χειροκροτούσαν εμένα και την ομάδα. Και τους χειροκρότησα και εγώ. Ήταν μια πολύ μεγάλη αναγνώριση για μένα αυτό. Κάποιοι δημοσιογράφοι της δεκάρας ή οι 10 που μαζεύτηκαν μετά για να αποδοκιμάσουν δεν με ενδιαφέρουν καθόλου».

«Με αηδιάζουν αυτά που έζησα. Ρωτήστε τον Διακοφώτη…»

«Έχω πάρει πάρα πολλά μηνύματα πως πρέπει να συνεχίσω στην Καλαμάτα. Εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω στην Καλαμάτα. Έχω πει πως δεν θα συνεχίσω να είμαι ο χρηματοδότης της ομάδας. Δυστυχώς όλα αυτά που έζησα αυτό τον χρόνο στην Καλαμάτα με αηδιάζουν. Μεγάλο παράδειγμα και το τελευταίο ματς με τον Διαγόρα που έγιναν απίστευτα πράγματα διαιτητικά. Γιατί; Γιατί ο κ. Διακοφώτης, πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσων είχε φροντίσει να υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις υπέρ της ομάδας του νησιού του, τον Διαγόρα. Μην κρυβόμαστε, είναι ξεκάθαρο. Ρωτήστε τον Διακοφώτη, δείτε που ανήκει η ΕΠΣ και μπορείτε να κάνετε τον συνειρμό. Ο Διαγόρας έχει τις μεγαλύτερες διασυνδέσεις, εμείς δεν είχαμε διασυνδέσεις. Εμείς στο παρασκήνιο δεν είχαμε διασυνδέσεις.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από το παρασκήνιο, κακά τα ψέματα. Που είναι η εξυγίανση που μας λένε; Πέστε μου που είναι η εξυγίανση; Οι διαιτησίες που είδα ήταν τρομερά… Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θέλει καθαρούς ανθρώπους, το είπα καθαρά. Θέλει ανθρώπους σαν αυτούς που είδαμε στο ματς με τον Διαγόρα. Εγώ δεν μπορώ να ασχοληθώ με κάτι που είναι βρώμικο. Με βάζουν με το ζόρι να δουλέψω στο παρασκήνιο; Δεν ταιριάζει αυτό σε μένα. Την κόκκινη κάρτα που έδειξε ο Βάτσιος την υπέδειξαν από τον πάγκο του Διαγόρα. Αυτή είναι η εξυγίανση; Τι να κάνω βέβαια, να μπω μέσα; Όλες οι ομάδες που ήρθαν στην Καλαμάτα είχαν άψογη φιλοξενία. Εμείς όπου και να πηγαίναμε γινόντουσαν επεισόδια. Είτε μικρότερα είτε μεγαλύτερα. Πράγματα και θαύματα».

«Αυτοί είναι οι όροι μου αν θέλουν να συνεχίσω»

«Εγώ είχα ζητήσει από το Δ.Σ. με το που τελειώσει το πρωτάθλημα να παραιτηθεί και να πάμε σε γενική συνέλευση. Εκεί να αποφασίσουμε τι θέλουμε. Εγώ θα έθετα κάποιους αδιαπραγμάτευτους όρους. Ήμουν σε διαπραγματεύσεις με μεγάλα κεφάλαια από το εξωτερικό για να επενδύσουν. Όχι να πάρω εγώ χρήματα για να δώσω την Καλαμάτα. Να επενδύσουν στην Καλαμάτα για να την φτάσουν εκεί που της αξίζει.

Η Καλαμάτα είναι μεγάλος σύλλογος, πρέπει να είναι στην Σούπερ Λιγκ. Υπάρχουν τα κεφάλαια αυτά στο εξωτερικό. Θέλουν μόνο εμένα. Με συνοδοιπόρο εμένα. Θέλω να βοηθήσω τον τόπο μου και την πατρίδα μου, ήδη κάνω και μια άλλη επιχείρηση κάτω, θα μπορούσα να την κάνω οπουδήποτε αλλού. Πιστεύω σε αυτό τον τόπο, που είναι ευλογημένος. Δεν πιστεύω σε αυτούς τους ανθρώπους, σε κάποιους κακούς ανθρώπους. Από εδώ και στο εξής περιμένω να γίνει Γ.Σ. αν με καλέσουν και μου πουν πως σε έχουμε ανάγκη τότε θα δω και θα θέσω τους όρους μου, να μπουν άνθρωποι δικοί μου, ικανοί για να πετύχουν στην Καλαμάτα. Να δώσω τα λεφτά σωστά και με πλάνο. Δεν νομίζω πως έχασα τα λεφτά μου, απέτυχα ως προς το θέμα της ανόδου. Όμως και εκεί σας εξήγησα με ποιους όρους, δυστυχώς, έπαιζε η Καλαμάτα και με ποιους οι αντίπαλοι μας. Φτιάχτηκε μια ομάδα 2ετιας – 3ετιας ήταν το σημαντικότερο.

Υπάρχει προπονητής, ο Γιάννης αν φύγω θα φύγει και αυτός. Δεν θα είμαι μπροστάρης, να βοηθήσω, όμως δεν θα υποβάλλω τον εαυτό σε μια τόσο ψυχοφθόρα διαδικασία όπως αυτή που πέρασα φέτος. Με ένα σωστό οργανόγραμμα να μπορέσει να τρέξει η ομάδα όπως πρέπει. Με ένα όραμα 5ετιας για να φτάσει η Καλαμάτα εκεί που πρέπει. Ξέρω πλέον ποιους ανθρώπους πρέπει να βάλω και ποιοι αγαπάνε πραγματικά την Καλαμάτα».

«Εγκληματικά επεισόδια στη Ρόδο, ούτε στην Σούπερ Λιγκ τέτοιος κόσμος όπως της Καλαμάτας»

«Στο πρώτο μπαράζ, το ματς της Ρόδου ευτυχώς στο τσακ πέρασε η πέτρα και με βρήκε λίγο. Η απόφαση ήταν καταδικαστική για τον Διαγόρα, πρόστιμο, αφαίρεση βαθμών στο νέο πρωτάθλημα, αλλά τι να το κάνω εγώ αυτό; Δεν λέει τίποτα, τέτοια εγκληματικά επεισόδια που έγιναν, να πετάνε πέτρες από όλες τις πλευρές. Δεν υπήρχε φύλαξη, δεν υπήρχε Αστυνομία. Απούσα, φώναζα που είναι η Αστυνομία. Ήρθαν με βεγγαλικά να μας κάψουν. Μιλάμε για απίστευτα πράγματα. Τι σχέση έχω με αυτά; Ήρθαν 50 άτομα, οργανωμένοι μας, με το καράβι και κάτσαμε μαζί τους για να φωνάξουμε για την Καλαμάτα. 800 άτομα ήταν στον Ασπρόπυργο. Δεν υπάρχει άλλη επαρχιακή ομάδα που μπορεί να έχει τόσο κόσμο παντού. Και δεν μιλάω για την Γ Εθνική. Ακόμη και στην Σούπερ Λιγκ έχετε δει τέτοια εικόνα;»

«Αν είσαι καθαρός δεν μπορείς να ασχοληθείς!»

«Αν δεν θέλουν την Καλαμάτα, με τέτοια δυναμική και την «τρώνε στην στροφή», εννοώ το παρασκήνιο, τότε τι να πω; Μας λένε ουσιαστικά ότι αν θέλετε να πετύχετε κάτι ασχοληθείτε με το παρασκήνιο. Αν είσαι καθαρός δεν μπορείς να ασχοληθείς! Δώσαμε ένα όραμα και ήρθε πολύ κόσμος στο γήπεδο. Αυτή η ορμή του κόσμου που υπήρχε δύσκολα θα υπάρξει ξανά. Αλλά για να φτάσουμε μέχρι εκεί πρέπει να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις που έχω πει. Γενική Συνέλευση στην οποία έχω αφήνω καθαρή οικονομικά την ομάδα, υπάρχουν χρέη παλιά που είχα ξεκαθαρίσει πως δεν αναλαμβάνω αυτά έχουν να κάνουν με τα πρόσωπα που υπήρχαν τότε. Περιμένω λοιπόν να παραιτηθεί το Δ.Σ., να με καλέσουν στην Γ.Σ. και να θέσω τους όρους μου. Έχω μια πεντάδα ανθρώπων που θέλω να βρίσκεται στο Δ.Σ. και πάμε σε μεγαλύτερο πλάνο»”.

ΝΤΡΟΠΗ και μόνο ΝΤΡΟΠΗ!!!

Εμείς απλά λέμε, τραγικό, ντροπή, έλεος, go home Αγαθοκλή, μαζί πάντα βέβαια με τον άμπαλο… Γιαννάκη σου, σύγχρονοι και οι δυο σας καταστροφείς της Καλαμάτας!!! Μα, ούτε μια συγνώμη ρε για την ντροπή, για την ξεφτίλα του Ασπροπύργου, για τα χωριά που κέρδισαν φέτος κατά κράτος την Καλαμάτα, για τους 11 βαθμούς που τους κάνατε ρε -3, για τους 5.000 φιλάθλους που πήγαν να δουν τον αγώνα με τον Διαφόρα και πόνεσαν πάλι (Γιαννάκη, άμπαλε),  τα ματάκια τους;;;;;

loading...
4 Comments

4 Comments

  1. σταθης

    26/05/2019 at 01:07

    α ρε νουμερα σκατοβλαχοι εδω που σας μαζεψαν μυρωδιαδες. ρε ξεφτιλα τι ειναι αυτα που λες με τους κολητους δημοσιογραφους του Γιαννακη του χριστοπουλου? μας περνατε για ηλιθιους ρε βρωμιαρηδες? νομιζετε οτι ζουμε στο 1900? ετσι με κολλητους του μανατζαραιους εφερε τα παλτα καλαματα ο Γιαννακης. α ρε φεφτιλες φτυσιμο στα μουτρα που εχετε να φατε λαμογια.

  2. Κωστας

    26/05/2019 at 12:36

    Οποιος και να ερθει εσενα θα σου φταιει και η κατσαρη του τριχα…..ελεος με εσενα ξερολα πια….ελεος

  3. atom

    26/05/2019 at 19:16

    Εγω βρισκω τα παντα σωστα οσα ειπε. εχει απολυτο δικιο για το παρασκηνιο το ειδαμε ολοι οσοι παρακολουθησαμε απο την αρχη της χρονιας την ομαδα ακομα και στα φιλικα. Τωρα οσο αφορα να μεινει η να φυγει και γω ειμαι συμφωνος οπως και παρα πολυ κοσμος που μιλαω να μεινουν και οι 2 οι Χριστοπουλοι, προεδρος και προπονητης μαθενοντας απο τα λαθη αυτης της χρονιας και να ξαναδουλεψουν παλι και να φερουν την ανοδο στην επομενη. Σταματηστε λοιπον την καραμελα οτι ειναι αμπαλοι οι ανθρωποι που εχετε αρχισει απο την αρχη της χρονιας γιατι δεν τους γουσταρετε εσεις και μονο εσεις. Δεν θα μιλατε εσεις για τον κοσμο της Καλαματας ελεος πια Σωτηρη σε σενα και καποιους συνεργατες σου που βριζουν αυτους τους ανθρωπους με το ποιο γλοιωδη τροπο.. κοφτε το γιατι το παρακανετε. Και οχι επειδη εχετε ενα site να κανετε εσεις οτι κριτικη γουσταρετε, και μεις ημασταν στο γηπεδο καθε κυριακη και ματια και μυαλο εχουμε να κρινουμε απο μονοι μας.

  4. gio5

    27/05/2019 at 13:56

    Εσύ Σωτήρη δλδ πιστευεις ότι ο Αγαθοκλής κατέστρεψε την Καλαμάτα που παρακαλάς να φυγει εε;;γιατί ρε Σωτήρη για πες μας που ήταν η Καλαμάτα πριν τους Χριστόπουλους ρε συ και την κατέστρεψαν;;; να σου θυμησουμε;;;..βολοδερνε στα τοπικά με τους γνωστούς προέδρους που πέρασαν απο την προεδρία της που μόνο πτώσεις κατέγραψαν στις θητείες τους μόνο στημένα που πολλά είναι καταγεγραμμένα σε κασετες και άλλα τα μάθαμε εκ των υστερον μην τα ξέχνα αυτα που δεν έφτιαξαν ούτε ένα γηπεδακι για προπόνηση που η ομάδα δεν είχε ούτε ένα παιδακι σε ακαδημία που η ομάδα άλλαζε 5 προπονητες το χρόνο και 20παιχτες τα χριστουγεννα που δεν έκανε πρωταθλητισμο ούτε μια χρονιά τα τελευταια 10 χρόνια …αλλά έχεις δίκιο εσύ και ο Στάθης (έτσι βαφτίστηκε τώρα)..οι Χριστοπουλοι κατέστρεψαν την ομάδα…ευτυχώς που δεν είσαι αμπαλος και μπορείς και κρίνεις αντικειμενικά..!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Καλαμάτα