fbpx
Connect with us

Μεσσηνία

Ανάλυση: Διαβολίτσι, Απόλλων Καλαμάτας και… διαιτητές, ξεχωρίζουν στην Α’ Μεσσηνίας

Ανάλυση: Διαβολίτσι, Απόλλων Καλαμάτας και… διαιτητές, ξεχωρίζουν στην Α’ Μεσσηνίας
Απόλλων Καλαμάτας - ΑΟ Κυπαρισσίας, με φόντο βέβαια πάντα τη φοβερή... "ΜΟΤΟ ΝΙΚΑΣ" , χορηγό πάντα (και) του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου!

Ο ΑΟ Διαβολιτσίου του ανερχόμενου Κώστα Παλαμάτα και ο Απόλλων Καλαμάτας του  σοβαρού Τάκη Σακελλαρόπουλου, έχουν κάνει τα δύο στα δύο ξεχωρίζουν αγωνιστικά… θετικά  έως τώρα στην Α’ Μεσσηνίας.Και λέμε στα θετικά, γιατί στα αρνητικά αυτής σίγουρα θα τοποθετήσουμε ξανά τις αρνητικές διαιτησίες, με αποκορύφωμα αυτή του Μάριου Καρβούνη, ο οποίος επί της ουσίας οδήγησε σε ήττα τον Ολυμπιακό Καλαμάτας από τον Πανθουριακό, με σκορ 2-1 , το Σάββατο στο γήπεδο του ΚΤΕΛ.

Βέβαια, την 2η αγωνιστική ήταν η σειρά του ΑΟΔ να “αγωνιστεί”  με το Φαραί που δεν κατέβηκε στο πρωτάθλημα, πήρε έτσι τους 3 βαθμούς… μπάι, όμως η ομάδα του είναι πολύ καλή, πρώτο φαβορί φέτος για το πρωτάθλημα στην Α’ Μεσσηνίας.

Μάλιστα, την προσεχή αγωνιστική έχουμε το μεγάλο ντέρμπι του ΑΟΔ με τον Απόλλωνα, στο Διαβολίτσι και εκεί θα δούμε καλύτερα και πιο αξιόπιστα, πιο θα είναι το μεγάλο αφεντικό τούτη την χρονιά στην Α’ τοπική της ΕΠΣΜ, μια Α’ Τοπική από την οποία, μετά από πολλά χρόνια ξαναλέμε, δεν υπάρχει φαβορί, δεν υπάρχει ομάδα που να θέλει (!) και να μπορεί απ’ όλες τις πλευρές και απόψεις να πάει παραπάνω και σε Εθνική κατηγορία.

Ο Απόλλων Καλαμάτας όμως νίκησε εύκολα με 3-1 την αδύναμη Κυπαρισσία και έδειξε σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, με κορυφαία μάλιστα τον φοβερό και φορμαρισμένο μέσο του, Ηλία Κουντάνη!

Μεγάλο ματς γίνεται την 3η αγωνιστική με στο γήπεδο του Κορδία, όπου η ΑΕ Μάνης, που δείχνει να συνέρχεται κάπως μετά την αποχώρηση του εξαιρετικού Παναγιώτη Πολίμου και πήρε μεγάλη νίκη μέσα στον Μελιγαλά με 1-2 επί του τοπικού Εθνικού, οποίος ψάχνει ακόμη τα πατήματά του μέσα στο γήπεδο.

Η ΑΕΜ μπορεί το κάτι παραπάνω, άλλωστε έχει χαλάσει και φέτος ένα τσουβάλι λεφτά, με γυρολόγους παίκτες ο πρόεδρός της, όμως ο Πανθουριακός του Αγαθοκλή Χριστόπουλου και του Τάκη Δρούγα πιστεύουμε πως αν θέλει μπορεί να το πάρει αυτό το παιχνίδι, εύκολα ή δύσκολα αν χρειαστεί…

Ωραίο ματς έγινε μεταξύ της γηπεδούχου ΑΕ Αβίας του Σάκη Πουλή και της Ανδρούσας του Νίκου Γεωργακλή – που ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον πάγκο της Ανδρούσας, παρακαλώ- το σκορ και μόνο σε 2-2 τα  λέει και  εδώ σχεδόν. Μέτριες πάντως ομάδες και οι δύο, θα παλέψουν, ειδικά οι “μαχητές” του Πουλή, για την παραμονή τους στην Α’ Μεσσηνίας.

Ντέρμπι είχαμε στους Γαργαλιάνους, 1-1 το αποτέλεσμα, με τον Τέλο Άγρα να μπορεί και την νίκη σε αυτό το ματς, με την Πύλο όμως να ξάρει να παίρνει αποτελέσματα, δουλειά φυσικά του άριστου Γιώργου Αργυρόπουλο αυτή.

Ο Τσικλητήρας που πιστεύουμε πως – αν ο Καραλής δώσει τον σύνθημα – μπορεί να πάει ακόμη και για το πρωτάθλημα. Αυτό για τους πολύ μυημένους… 

Δύσκολα δείχνει να την έχει η Ομόνοια, νέα ήττα, νέα μέτρια εμφάνιση, από τον… Ολυμπιακό Μεσσήνης, με νέο προπονητή τον Σπύρο Τσίκινη, να ξεπλένει κάπως την ντροπή της Σπερχογείας και της εκεί απίστευτης ήττας του…

Και τέλος,  “αφεντικό” πάντα η Εράνη μας, του σπουδαίου και φίλου μας Σωτήρη Λυμπςρόπουλου, στα Φιλιατρά, επικράτησε πολύ εύκολα με 2-0 της καλής Σπερχογείας, καθώς οι φιλοξενούμενοι ακόμη μας φαίνεται πως πανηγύριζαν την νίκη του με 8 παίκτες επί του Ολυμπιακού Ανάληψης Μεσσήνης…

Δείτε ΞΑΝΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΌ ΕΔΩ και από την σημερινή μας ανάλυση της Α’ Μεσσηνίας, συγκεντρωτικά, αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική, όπως τα δημοσιεύσαμε στο Sportstonoto.gr την Κυριακή το απόγευμα!

 

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Μεσσηνία